Deklica dobila zanimivo ime

Petar Grašo postal očka!

Eva Jandl
17. 7. 2022, 21.21
Posodobljeno: 18. 7. 2022, 09.48
Deli članek:

Dalmatinski glasbenik Petar Grašo in njegova žena Hana sta prvič postala starša. Po poročanju hrvaških medijev sta dobila deklico, znane so tudi že nekatere podrobnosti veselega dogodka.

M24
Petar Grašo je danes postal očka deklici Albi.

46-letni Petar Grašo in njegova 31-letna žena Hana Huljić, s katero sta si večno zvestobo obljubila letos februarja, sta dobila prvega otroka.

Hana je popadke dobila, ko je bil Petar v Zagrebu. Deklico sta poimenovala Alba, kot se je razvedelo še pred porodom. »Deklica je težka 3100 gramov in ima 50 centimetrov. Rodila se je zdrava in vesela, tudi mama se počuti dobro,« je za Jutranji list srečno novico potrdila Graševa predstavnica za medije Martina Podgorski.

Hana Huljić je rodila je v splitski bolnišnici 5 dni pred predvidenim rokom poroda, menda je imela carski rez. Grašo je, ko je izvedel, da je Hana v porodnišnici, takoj sedel v avtomobil v Zagrebu in se odpravil proti Splitu. To je prvi otrok za par, prav tako pa prva vnukinja za znanega glasbenika in Haninega očeta Tončija Huljića, ki je Albi že posvetil novo pesem, babica Vjekoslava pa je zanjo že napisala pravljico.

Sicer pa se Grašo ne javlja na telefon, poročajo hrvaški mediji, tudi Tonči ne. Hana in Petar sta svojo ljubezen priznala pred približno letom dni, dokaj nenadno, saj je bil Petar še v dolgoletni zvezi z Danijelo Martinović. Letos sta se poročila, Grašu pa je bil priča tudi slovenski chef Tomaž Kaučič.