Astronapoved

Horoskop za sredo, 20. julija

Danaja
20. 7. 2022, 05.31
Posodobljeno: 20. 7. 2022, 13.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Luna bo danes se vedno v vasem znamenju do večera. Zavedali se boste, da morate tokrat vztrajati in pridobiti zaostalo plačilo za opravljeno delo.

BIK

Končno boste videli lučko na koncu tunela in se lotili priprave na nov projekt. Okoliščine bodo se nekaj časa zaviralne, a vsaj voljo boste imeli.

DVOJČEK

Veliko energije boste porabili za usklajevanje in sporazumevanje s sodelavci. Tudi, če ste na dopustu, bo telefon vedno v pripravljenosti.

RAK

Kljub napornemu delu danes ne boste zadovoljni z napredkom. V popoldanskem času bo luna v obliki zadnjega krajca ustvarjala napetost.

LEV

Odgovorne naloge, ki ste se jo lotili pred kratkim, vam bodo jemale ves prosti čas. Kljub temu, da ne boste imeli direktne koristi, boste vztrajali.

DEVICA

Do večera, ko bo luna prešla v sorodno znamenje Bika, boste se precej nemirni. Skrbi vas, ker sodrugi tako neorganizirani, da vam rušijo načrte.

TEHTNICA

Čas bo, da si priznate čustva, ki jih gojite do neke posebne osebe, ki vam je ljuba. Ljubezni je več vrst in samo vi veste, kaj trenutno občutite.

ŠKORPIJON 

Naveličani boste oseb, ki vam solijo pamet s predlogi, kaj je dobro za vas in kaj bi po njihovem morali početi vi. Vsekakor jim boste predlagali, da pometejo svoje smeti.

STRELEC

Danes boste pridni in seveda produktivni. Jezilo vas bo, da drugi ne opravijo svojega dela in morate sodelovati z osebami, ki niso pri stvari.

KOZOROG

Brez odlašanja boste stopali po svoji poti, ne bodo vas motile zavistne pripombe in prav malo boste imeli volje za drugačno razmišljanje.

VODNAR

Danes boste svojeglavi bolj kot navadno in šele prijatelj vas bo pomiril in vam nakazal možno rešitev. Pogrešali boste nekoga, ki je trenutno na dopustu.

RIBI

Kljub vašemu pesimizmu boste našli način, da najdete svetle točke in osredotočili se boste na svoje dosežke. Nagrada za vložen trud bo kmalu tu.