Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 10. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
10. 4. 2022, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Ne obljubljajte ničesar, kar že vnaprej veste, da ne morete izpolniti, še posebej ne v javnosti. Ne boste se mogli kar odmakniti in lahko, da se boste morali zagovarjati.

Bik 

Dogodki vas bodo pripravili do tega, da boste naredili več za druge kot ste načrtovali. Ne jezite, samo usmerite svojo pozornost na nov način življenja in vse bo rešeno.

Dvojčka 

Preživeli boste pritiske javnost in se vzdržali negativnih komentarjev, saj ne boste več  občutljivi. To vam bo okrepilo samozavest, da boste nadaljevali še z večjo strastjo.

Rak  

Priložnost imate preko prijateljev okrepiti finance. Zato glejte, kaj lahko skupaj z njimi dobrega naredite. Pazite pa, da vas ne potegne v ponavljanje lekcij preteklosti.

Lev 

Ne bo vam všeč dogajanje v javnosti, a se ga boste vseeno udeležili in načrtno pokazali šibkost. Tako boste dali nasprotniku občutek moči in ga umirili za dlje časa.

Devica  

Skrivali se boste in pošiljali druge v žerjavico za svoje interese. Lahko, da boste tokrat uspeli, a slaba vest bo ostala pri vas ter vam še dolgo dajala občutek nedokončanosti.

Tehtnica 

Velik vpliv boste imeli na ženski svet. S sproščenostjo in čustveno odprtostjo boste dobili zanimivo publiko. To vam bo okrepilo samozavest ter povečalo odgovornost. 

Škorpijon 

Velik vpliv imate na druge in odgovornost bo velika. Tujina vas vabi, a sočasno je potrebno spremeniti nekatere povezave, saj nikoli ne pridete do tega, kar želite.

Strelec   

Čustva vas bodo prevzela ob obnovitvi starega prijateljstva. Preko skupnih projektov v vaši bližini boste ponovno okrepili stike z vsemi, ki so vam včasih veliko pomenili.

Kozorog 

Aktivirali se boste in to vam bodo okrepilo samozavest. A ne zapadite spet v stare vzorce in si tako zapravite priložnosti za novosti. Naredite red v papirjih in odnosih.  

Vodnar 

Zastavili ste si preveč obsežne cilje, zato imate gnečo, saj morate dokončati vse začete projekte. Ne prelagajte odgovornosti, saj sami najbolj veste, kaj narediti.

Ribi 

Sproščeni boste in iskali stik z okoljem. Imeli boste večjo vlogo v soseski, zato vam bo pomembno, da se z vsemi dobro razumete. Ženske vam bodo še posebej naklonjene.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja