Osebne izkušnje z nezemljani

Bitja iz vesolja prihajajo k nam z različnimi nameni

Marjan Ogorevc, bioterapevt in pisatelj
8. 4. 2022, 11.40
Deli članek:

Namen bitij – entitet, ki prihajajo iz vesolja, iz drugih dimenzij – je lahko pomagati in vplivati na naš razvoj, saj nam prinašajo potrebna sporočila.

Dreamstime
Vsi Nezemljani pri nas niso po svoji volji – le poti domov ne najdejo.

Tesla je govoril, da komunicira z različnimi bitji iz drugih dimenzij, od katerih je dobival sporočila in napotke, kako narediti neko napravo.
Ta bitja so skozi Teslo dobesedno spustila na Zemljo znanje, ki ga potrebujemo za svoj razvoj.
Povezava z njimi včasih obstaja že iz preteklih življenj in je ostala do danes. V nekaterih primerih pa v naš svet prihajajo bitja – entitete, ki so dobesedno zašle in se znašle v našem vesolju. So zmedene in velikokrat ne najdejo poti domov v svoj svet.

PRVI PRIMER
Ko sem bil še razmeroma neizkušen terapevt in o bitjih, ki prihajajo iz drugih dimenzij, nisem veliko vedel, sem dobil zelo zahteven primer. Starejši gospe se je palec na nogi obrnil za 90 stopinj in se ga ni dalo vrniti v prvotni položaj. Terapije pri bioterapevtu niso pomagale, saj ni našel vzroka, ampak je z odstranitvijo blokade samo za nekaj časa omilil težave. Le dovajanje energije, ne da bi našli vzrok, največkrat ne rešuje težav trajno, kajti tudi pri tem gre, kot pri medicinskem zdravljenju, za energijsko simptomatsko zdravljenje. Metaforično: če nam medicina da aspirin, je lahko bioterapija, ki ne najde vzroka, ezoterični aspirin. Zdravnik ji je predlagal kirurški poseg, saj se niti obuti ni več mogla. Intuitivno sem zaznaval, da je navzoče neko bitje, ki se mi je tudi pokazalo kot ogaben zelen polž. Bilo je iz neke druge dimenzije. Ko sem bitje odpravil, je krč v prstu popustil in gospa je prst preprosto obrnila v pravilen položaj.
Ker je takšno bitje mogoče vedno priklicati nazaj, saj nekje še obstaja, sem ga kot primer in za zaznavo takšnih bitij velikokrat uporabil na svojih predavanjih v šoli za bioterapevte.

DRUGI PRIMER
Pokliče me gospa in pravi, da se ji v hiši dogajajo čudne stvari. Z družino stanuje v pritličju, njen oče pa v prvem nadstropju. Oče je nekega dne prišel k njej in se jezil, da nekdo odpira pipe, da teče voda, da nekdo prižiga luči ter vklaplja in izklaplja televizijo. Ker ni imel druge razlage, je obtožil otroke. Zanj je stvar jasna, saj ve, da on tega ni naredil.
Ogledal sem si okoliščine in ugotovil, da se je v hišo »naselila« skupina petih parov bitij iz neke druge dimenzije. Imeli so tudi vodilni par, ki jih je v njihovem delovanju usmerjal. Ta bitja imajo možnost vplivanja na naše fizikalne zakone in lahko iz nevidnega sveta počno stvari, ki za nas niso razložljive. Stopil sem v stik z njimi in vodilni par mi je povedal, da se imenujeta Oli in Joli. Zašli so v vesolju in se v našem igrajo in raziskujejo. Na vprašanje, kaj raziskujejo, so mi odgovorili, da to, kako se mi razmnožujemo. Njim je naš način zanimiv.
Če sem malo humoren, bi rekel, da tudi nam. Cela skupina se je preselila k meni domov v dnevno sobo. Pes jih je zaznal in začel lajati nanje. Imeli so tako močno zgoščeno energijo, da se jih je dalo zatipati. Rešitev sem našel v tem, da sem jim pojasnil, kje so, da so moteči za nas in naj gredo v svoj svet. Ob tem sem jim odprl portal in so šli. Ni pa vedno lahko, saj gre za inteligentna bitja, ki smo jim mi na svoji stopnji zavesti težko kos. Nasilje kot v katoliškem eksorcizmu v takih primerih ne da trajnih rezultatov. Potrebna je kultura komunikacije in potem bitja največkrat zapustijo naš svet. Redki so primeri, ko se to ne zgodi.

MOŽNOSTI ZASUŽNJEVANJA
Kadar pa imajo ta bitja namen nadzirati, krasti energijo – vampirizem –, pa so za nas problematična. Če na to pogledamo še z vidika teorije zarote, o čemer piše David Icke, so ta bitja del mreže umetne inteligence iz neke druge dimenzije, ki ima namen vplivati na ljudi, in nas lahko popolnoma zasužnjijo.
Na nas lahko vplivajo z uporabo tako imenovanih energijskih čipov, s katerimi lahko pridobivajo energijo, ali pa vplivajo kako drugače na nas. Ena izmed faz nadzora nad ljudmi je tudi shranjevanje vseh podatkov, elektronske pošte v oblak. Niti po naključju si ne moremo predstavljati, kdo vse ima dostop do teh informacij. To so lahko država, multinacionalka, kriminalna združba, marketing ali pa tudi umetna inteligenca iz druge dimenzije, ki s pomočjo oblaka komunicira z nami.
Umetna inteligenca ne obstaja samo s pomočjo nam znane tehnologije. Skoraj zagotovo v celotnem vesolju obstaja še veliko različnih tehnologij, ki so veliko naprednejše od naše.

TRETJI PRIMER
Po pomoč je prišel 25-letni fant in povedal, da mu gre vse narobe. V najstniških letih se je drogiral, povzročal različne težave, se srečal tudi s kriminalom. Zaradi velikega prizadevanja staršev je nekako končal srednjo šolo in šel študirat. Vrsto let se je poskušal spraviti v red in študirati. Po vseh poskusih je na koncu odnehal. Zadnjih pet let ima bolečine in krče v mišicah, ki jim medicina ne najde vzroka. Ker ne vidi smisla, pogosto razmišlja o samomoru, ki pa ga zaradi strahu ni naredil. Takoj mi je bilo jasno, da je vzrok globlji in ga medicina ne more odkriti.
Ko sva skozi procese razrešila vse travme iz preteklosti, ko je razrešil vsa napačna prepričanja, se je počutil bolje in tudi bolečine v mišicah so popustile. Na koncu sem ugotovil, da na njegovo vedenje močno vpliva entiteta, ki je z njim povezana skozi energijski čip. Ta entiteta je imela tudi središče, od koder je izvirala in bila nekje v drugi dimenziji. Najprej sem odstranil energijski čip in entiteto, vendar se je čez čas vrnila in spet je bilo vse po starem. Naslednji korak je bil, da sem vzpostavil stik s središčem in na mehak način odstranil entiteto iz njega. Stanje se je takoj izboljšalo. Ta entiteta ni nalašč škodovala, ampak je potrebovala samo energijo človeškega bitja, zato sem jo zlahka odstranil.
Entiteta, ki potrebuje energijo, da bi zadovoljila svoje potrebe po energiji, spodbuja donatorja, da še naprej deluje na nizki ravni energij, da je destruktiven, da obsoja in podobno. V nekaterih primerih že ozaveščanje posedenega in dvig vibracije povzroči, da entiteta zapusti avro osebe. Vsako ponovno znižanje vibracij pa povzroči, da se entiteta vrne, saj dobi dovolj energije.
Velikokrat kljub odstranitvi entitete ali energijskega čipa oseba še vedno deluje po starem. Ko nekaj časa delujemo na določen način, možgani ustvarijo nevronsko mrežo, ki podpira ta program – algoritem, ta pa nas vodi v samodejno delovanje po starem. Zato se je treba močno potruditi, da oseba zavestno spremeni svoj način odzivanja na zunanje okoliščine in začne delovati na nov način.

ČETRTI PRIMER
Pred leti sem imel možnost, da se – kot že velikokrat do zdaj, kot je to značilno zame – na trd način naučim lekcije, kako odstraniti močno in destruktivno bitje, ki je obsedlo celo družino naenkrat. V skupini v šoli smo obravnavali primer gospe, ki je prišla po pomoč.
Povedala je, da z možem živi pri tašči. Vse je potekalo v redu in imeli so dobre odnose. V nekem trenutku pa so začutili, da se je brez posebnega vzroka zgodil velik preobrat. Mož in tašča sta drug do drugega začutila veliko sovražnost, pojavilo se je tudi nasilje. Vse skupaj se je stopnjevalo in v nekem trenutku je nastal konflikt, ko je tašča moža napadla z nožem.
Ker so se zavedali, da je vmes nekaj od zunaj, je prišla po pomoč. Le ona je delovala precej v redu, saj to nanjo ni vplivalo. Ugotovil sem, da gre za ogromno entiteto iz neke druge dimenzije, ki pa je imela namen povzročati zlo. Entiteta je bila v trenutku v prostoru s tako močno energijo, da so vsi v razredu začutili njeno navzočnost. Občutek je bil, kot da se je na nas spustila ogromna masa temne in zgoščene energije ter nas ohromila. V želji, da se dokažem in naredim temu konec, sem se je lotil nasilno, podobno, kot to počnejo v katoliškem eksorcizmu. Vse skupaj je trajalo približno pol ure in na koncu mi je uspelo entiteto odstraniti ter ustvariti nekakšno energijsko zaščito, da ni imela več dostopa v to družino.
Ker moj način ni bil pravi, saj sem deloval iz ega, je to od mene zahtevalo veliko energije, tako da sem bil popolnoma izčrpan in sem dobil vročino.

Od tistega trenutka sem začel odpravljati entitete drugače. Slavinski temu reče »mehki način«, kar pomeni, da se z entiteto pogovorim, ugotovim, zakaj je tu, kaj potrebuje, kakšno sporočilo ima za osebo in kaj naj bi ta naredila, da entiteta odide. V nadaljevanju entiteti povem, naj zapusti osebo, ker s tem omejuje njo in sebe v evoluciji, saj je tako kot oseba tudi sama ujeta.
V nekaj primerih pa entiteta pove, da živi v osebi, ker lahko tako izkuša življenje, saj se le v telesu, s telesnimi čutili doživljajo tako sreča in ugodje kot tudi bolečina. Največkrat entiteta odide, včasih pa so potrebni še drugi prijemi, ki jih tukaj ne navajam, saj bi lahko neizkušeni zašli v težave.
Neredko pa se zgodi, da močna entiteta zapusti osebo in se zalepi na terapevta.

(Odlomek iz knjige Magija – most med znanostjo in religijo