Prelomni časi

Beseda ni šala, v tem času še manj kot kadarkoli prej

Neja Kralj
7. 4. 2022, 15.22
Posodobljeno: 7. 4. 2022, 15.22
Deli članek:

Vsi smo priča pomembnemu prehodnemu dogajanju, ki vodi v peto dimenzijo (5D). Trenutno se dogaja uresničevanje božanskega načrta, povezanega s časovnimi spremembami.

Dreamstime
Za celotno človeštvo je pomembno, da se očistimo, kajti vsak od nas sestavlja celoto.

Veliko vsega se prav zdaj dogaja v zakulisju. Da bi prešli v 5D, mora vsak od nas odigrati svojo vlogo.
Posebej pazite na besede, ki prihajajo iz vaših ust, saj zdaj hitreje manifestirate. Začetek aprila je pomenil tudi začetek novega časovnega pasu. Vsi, ki trenutno čutite zastoj v življenju, ostanite še malo v tem, pomikajte se počasi, bodite leni, kolikor je treba, in sebični, ko gre za vašo energijo, saj zdaj res ni čas, da bi jo zapravljali tam, kjer ni treba. Vsekakor pa to ne pomeni, da zavrnite tiste, ki vas prosijo za pomoč, saj je to božansko vodeno.

DRUGAČNE NALOGE
V tem trenutku je najpomembnejše, da se posvečamo sebi in se pomaknemo v novo časovno linijo, ki omogoča prehod v 5D. Nekdo ima morda nalogo, da odkriva resnico, drugi pa samo, da se posveča sebi in širi svetlobo v svoji okolici. Toda vsak od nas ima pomembno vlogo v tem procesu. Na Zemljo smo namreč prišli ravno v tem obdobju prav zato, da vsak odigra svojo vlogo, le tako se bo lahko zgodil veliki premik v 5D-realnost.
Vsi skupaj ustvarjamo nove časovnice, zato je tako pomembno, da opravimo svoj notranji posel – si priznamo obstoječe negativnosti v sebi, da se sprejmemo skupaj z njimi in jim dovolimo, da nas zapustijo.

SOOČENJE
Zavedajte se, da negativnosti ne morete kar zamenjati za pozitivnosti. To se zgodi šele takrat, ko se z njimi soočite, ko jih sprejmete kot del sebe, ko jih priznate kot enakovredne vsemu, kar sestavlja vaše bitje. Tudi negativna energija je energija, ki je ne moremo zanikati, se obnašati, kot da je ni, ker bo samo še bolj želela dokazati svoj obstoj. In če ji damo vedeti, da jo priznavamo, da sprejemamo njen obstoj, se bo omehčala, hvaležna bo, da jo sprejemamo, in se že s tem začela transformirati v pozitivno energijo. Saj veste, hvaležnost ustvarja visoke, pozitivne vibracije. Za celoten kolektiv, za človeštvo, je pomembno, da se očistimo, kajti vsak od nas sestavlja to celoto. Zato je tako pomembno delo na sebi.
Ne sledite nikomur. Sem ter tja je dobro preveriti, kaj drugi govorijo, in pridobiti sveže informacije, toda najpomembnejše je, da imate svoj kanal povezanosti z božanskim in da prejemate lastne informacije o tem, kaj se trenutno dogaja.

PREDAJANJE
Če želite narediti še več, potem se odločite za popolno prepuščanje svoji božanski misiji. Način, da to storite, je mantra: povežite svoje srce z izvorom ter iz srca recite, da se predajate in da ste pripravljeni za svoj višji namen ali misijo bolj pomagati v procesu vstopa. A vedeti morate, da se po tem, ko boste to izrekli v tako povezanem stanju svojega srca z izvorom, lahko vaše življenje popolnoma spremeni oziroma obrne tako, da bi lahko uresničili svoj namen. Dober del sebe ste že očistili in na ta način boste inicirali svoje življenjske linije, da boste lahko še bolj pomagali.

OPOZORILO
Pazite na besede, ki prihajajo iz vaših ust, saj zdaj veliko hitreje manifestirate. Vaša grlena čakra se spreminja, da bi bili v večji harmoniji z božanskimi vibracijami. Če postavite namero ali izgovarjate afirmacije ali mantre, morate vedeti, da je vse to energija, vaše grlo in glasilke pa so zdaj bolj kot kadarkoli v službi božanskega uresničenja. Ko delate manifestacijo, vse okrog sebe energizirate. Zato vam ni treba govoriti negativno ali iz strahu.