Astronapoved

Horoskop za petek, 8. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
8. 4. 2022, 05.24
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

V kar boste usmerili svoje misli, tisto se vam bo krepilo. Zato se pomirite s financami in svojim počutjem ter se odločite za nov stil življenja: raje služite, kot zapravljate.

Bik 

Ljubezen vam bo prinašala izzive. Lahko, da se boste v službi polno zaljubili v čutno in sproščeno osebo, ki vas bo pripeljala do sprememb in opustitve starih vzrocev.

Dvojčka

Nepredvidljivi dogodki vas bodo prisilili, da se boste morali ukvarjati s stvarmi, na katere niste računali. To vas bo vznemirjalo, zato boste naredili vse, kar bo treba.

Rak

Prejeli boste darila in finančno stanje se vam bo okrepilo. Lahko, da boste dobili vračilo, v vsakem primeru boste bogatejši. Vaša vladarica Luna vas spodbuja k delu.

Lev  

Čas bo, da javnosti in vsem pokažete nove namere, cilje in presenečenje, ki ste ga skrivali. Ni nujno, da boste želeli o tem že govoriti, a ne boste več skrivali dejstev.

Devica 

Dinamični boste, zato se ne boste zatikali v negativna pričakovanja, temveč boste iskali možnosti optimalnih rešitev, ki bi vam dalo več časa za bolj osebne zadeve.

Tehtnica 

Lahko, da se boste na polno zaljubili v sproščeno osebo, ki vas bo srčno spremljala in vam pomagala zaživeti v teh novih enerijah, za katere ste se trudili. Preprosto bo.

Škorpijon 

Razmislite o svojih pričakovanjih, dejavnostih, predvsem pa o filozofiji življenja, ki jo ocenjujte iz vidika, ali vam služi ali ne. Nove ideje in način razmišljanja vas bo osrečil.

Strelec  

Imeli boste dobre podjetniške ideje, kako povečati proizvodnjo zelenjave ali druge prehrane, vsekakor bo nekaj koristnega in vrednega za dom in družino. Raziščite vse.

Kozorog 

Srečni boste, če boste sodelovali možnostih večjih sprememb, ki se počasi odmikajo. To vam daje možnost transformacije izhodišč, da se pocelite in opustite težave.

Vodnar 

Razjasnite si, kaj zares želite od življenja. Sreča vas čaka v ustvarjanju reda in novega načina življenja. Usoda želi, da se prenehate skrivati za drugimi in stopite v ospredje.

Ribi 

Z lahkoto se boste odprli poslovnim uspehom, saj ima Venera moč v vas prebuditi občutek za srečo in dobro sodelovanje in bo vse precej enostavno. Sprostite se.