Astro

Obdobje Dvojčkov prinaša vsakemu astro znaku svoje. Preverite, kaj vašemu!

sn
21. 5. 2020, 12.37
Posodobljeno: 21. 5. 2020, 12.38
Deli članek:

Do konca obdobja dvojčkov, 20. junija, bo na nebu na moč pestro: retrogradna Venera in Saturn, mlaj v dvojčkih ter močna polna luna v strelcu in lunin mrk …

px
dvojčka

Naštevali bi lahko skoraj v nedogled, a naš namen je, da si ogledamo, kaj letošnji čas dvojčkov prinaša individualnim nebesnim znakom.

Oven
Jasna komunikacija trenutno ni preprosta naloga, toda če znate dobro opazovati, boste uvideli, da je tisto, o čemer se ne govori, najbolj glasno. Vzemite si toliko časa, kolikor je potrebno, da pridete do bistva zadeve s prijatelji, ljubljenimi in morda tudi bežnimi znanci. Poslušajte jih z več sočutja kot obsojanja.

Bik
Obkroženost z lepoto je na splošno sestavni del vašega sistema samooskrbe. V tem trenutku negotovosti bo spletno nakupovanje še naprej razumljiv mehanizem za obvladovanje situacije. Vendar pa astrologija kaže, da boste prihranili veliko več denarja, če boste počakali 24 ur, preden pritisnete gumb za nakup »zdaj«. Preživite trenutek s svojimi občutki, preden jih odmerite z nakupom.

Dvojčka
Uravnoteženost je trenutno težko najti, vendar je razumevanje in ponujanje razumevanja drugim merilo, ob katerem le pretehtajte svoje odnose. Vsi moramo biti ljubljeni in negovani na neverjetno različne načine. Če se boste naučili komunicirati v svojem ljubezenskem jeziku, pa tudi v jeziku prijateljstva, boste s tem najbolje spodbudili medsebojne povezave, ki se globoko izpolnjujejo in dopolnjujejo ter morda celo regenerirajo.

Rak
Zelo pogosto je tisto, kar vas ovira pri dobrem počutju ali celo zdravljenju, vaša zavrnitev pomoči in nepriznanje, da vas duša, srce ali fizično telo boli. Če boste v teh svojih načelih popustili, boste sezono dvojčkov, ki so vas pripravljeni poslušati, preživeli imenitno in vstopili v obdobje vaše vladavine, obdobja raka, kot prerojeni.

Lev
Želja, da bi se zabavali, družili s prijatelji in nastavili lase vetru, je trenutno v vas večja kot vse druge. A razmere v svetu trenutno niso take, da bi si željo lahko izpolnili. Namesto bučnih druženj v lokalu se poskušajte vživeti v manj številna druženja s svojimi bližnjimi. Spoznajte jih bolje in se ob njih učite prijaznosti.

Devica
Ne morete drugače, kot da bi bila vaša prednostna naloga karierna rast. A tokrat si uspeh lahko zagotovite le tako, da natanko določite, kaj bi v resnici radi. Dajte prednost vprašanjem, kaj bi z močjo, ki si jo želite, pri svojem delu radi dosegli, poskušajte pa se tudi čim manj zapletati v različne odnose, raje se povsem osredotočite na svoje talente in predvidite, do kam vse vas lahko popeljejo.

Tehtnica
Dnevni rituali, ki si jih želite izpeljevati, a vam to zadnje čase ni najbolje uspevalo, se še vedno izmikajo. Znova ocenite srečanja, odnose in navade, ki so že del vaše rutine, a vam vzamejo preveč časa, da bi lahko našli zadovoljstvo v tistem, česar si resnično želite. Nastopil je popoln čas za poenostavitev vsakodnevnega življenja, ki vam bo v prihodnje prineslo veliko osebnega zadovoljstva. Torej: razmislite, česa si dolgoročno želite, nato pa ugotovite, kako na kratki rok zgraditi most do tja.

Škorpijon
Čas dvojčkov je vaš mesec za vnovično oceno, koliko in kaj vlagate vase, v svojo prihodnost in medosebne odnose. Začeli boste opažati, da so se nekatere »naložbe«, v katere ste popolnoma zaupali, izkazale za slabe, in obratno. Posebej v nekateri odnosih se je vaš vložek, ki se vam ni zdel ravno velik in si od njega tudi niste veliko obetali, izkazal za izjemno dobrega. Razmislite o teh vlaganjih in poskušajte v sebi najti razlago, zakaj so se zadeve obrnile proti vašim pričakovanjem.

Strelec
Sestavite seznam, kaj ste pripravljeni in sposobni izpustiti iz svojega življenja. Razmislite o kakršnihkoli zamerah, ki vas najedajo, in se pripravite, da se od njih ločite. Razmislite tudi o bremenih, ki vam ne pripadajo, a ste si jih kljub temu naložili in vas obremenjujejo. Vse, kar boste lahko odvrgli, bo pripomoglo k temu, da boste postali lahkotnejši in pridobili več prostora, da postanete človek, kakršen si želite biti.

Kozorog
Razmislite o užitkih, ki so del vašega delovnega življenja – o majhnih veseljih, ki jih doživite, ko nekaj dobro naredite. Vsako tako majhno veselje vam dvigne duha, da v delo vdahnete še več ljubezni in s tem lahkoten potek vsemu delovanju. K občutkom zadovoljstva bo v tem času še posebno pripomoglo, če boste pozabili na svojo samozadostnost in dovolili čez prag tistim, ki vam bodo dobrohotno ponudili pomoč.

Vodnar
Romantika, ki je za vas najbolj pomembna, je v tem obdobju glavna vez med vami in vašo ustvarjalno energijo. Kar boste lahko v naslednjih tednih pritegnili v svoje življenje, bo ustvarilo spekter čudovitega dogajanja, ki bo v vas (morda tudi) s pomočjo drugih ljudi končno prebudilo ljubeč odnos do sebe.

Ribi
Vaš način gibanja po svetu bi lahko marsikoga zmedel. Tudi vas je že kdaj, a ste trenutno v obdobju, ko začuda celo točno veste, kje je sever, in se zato na opazke drugih niti ne ozirate. Verjetno vas bo v prihodnjih tednih obšlo spoznanje, da na področju užitkov v ožjem in prijateljskem krogu že dolgo vlada suša. Pesniška duša bi vam svetovala z besedami: poiščite prehrano iz svetišč svojega življenja.