Astro

Svarilo bele maginje: pred nami je teden izdaj!

Kristina Strašek
19. 5. 2020, 23.00
Posodobljeno: 19. 5. 2020, 23.31
Deli članek:

V tarot napovedi za čas od 20. do 26. maja so padle karte Paž novcev, Štirica mečev in Kraljica čaš.

pixabay
mistika

Kariera

Pazite, v tem tednu ste lahko ob delovno mesto. Gre za teden izdaj in površnost vas lahko drago stane. Bodite pozorni na ponavljajoče se znake, saj se v njih skriva pomembno sporočilo – morda odkrijete, da so ljudje okoli vas zahrbtni, morda poslovna priložnost napačna. Ne ignorirajte znakov, saj vam pomagajo pri tranziciji, ki se vam obeta.

Pred vami so malce bolj naporni dnevi, tekom katerih pa ne boste imeli veliko časa za objokovanje nastalega ali ohranjanje zamer. Oprite se na stare izkušnje, oklenite se tistih spominov, ki vas navdajo z upanjem in vam dvigajo samozavest. Če v tem času čutite pomanjkanje elana, vam je odpustitev ali delo samo načelo samozavest, začnite razmišljati o poslovnih uspehih, svojih sanjah in se ponovno dvignite.

Žal je to tudi teden, ko se lahko veliko ljudi sooči s finančnimi težavam in preidejo v fazo preživetja. A ne pozabite, da smisel življenja ni da se PREživi ampak, da se ŽIVI. Kaj vam bo vse doseženo, kaj vam bodo vsi dnevi, če v njih ne znate uživati? Če je strah zaradi denarja vedno večji, ga boste morali končno že nasloviti in najti rešitve. Je res tako hudo ali nastalo delate hujše z vašimi mislimi? Popazite na misli, popazite na besede. Stvari se bodo normalizirale, postavile na svoje mesto.

Naj bo to teden, ko se tudi sami nekaj naučite za naprej. Če padejo maske, ne dovolite, da si jih ljudje pred vami spet nadenejo. Spreglejte resnico, sprijaznite se z njo in v sebi najdite mir. Tako boste lažje naredili tisti korak naprej. Saj veste … vse je za nekaj dobro.

Ključne besede:

  •         Površnost
  •         Prevare
  •         Izguba delovnega mesta
  •         Slabe novice
  •         Pozornost
  •         učenje
  • pixabay
    Bolj kot sami posredujete, več škode delate.

Ljubezen

Štirica mečev razkriva potrebo po premoru od trenutnega stanja – predvsem stresnega življenja. Napoveduje začasni odhod nečesa iz vašega življenja, a ravno to je tisto, kar vam na končni bazi ne glede na prvotno čustveno nestabilnost prinaša harmoničnost in pravi pogled na svet. Četudi bo morda to čustveno naporen teden, služi kot predpriprava na tedne, ki prihajajo in življenje, ki nas čaka.

Se vam zdi, da se stvari enostavno ne odvijajo tako, kot si želite? Se trudite, poskušate, umikate, pristopate … naredite vse, a znova in znova se vse ruši? Nič i tako, kot ste si zamislili. To je zato, ker so vaše misli preveč okupirane z eno idejo, namesto da bi enostavno predali željo univerzumu in dovolili, da v svojem času to tudi dostavi. Bolj kot sami posredujete, več škode delate. Začnite delovati bolj intuitivno v prihajajočih tednih, v tem pa si primarno vzemite čas zase in svoje rane. Pred vami so bolj umirjeni tedni, ki vas lahko pozdravijo, če si dovolite. Umirite se in razmislite, kaj si sploh v RESNICI želite. So vaše trenutne želje res smiselne ali le nek krik z obupa. Pretiravanje, ker ste postali živčni?

V tem tednu se osredotočite primarno nase, na svoje pluse in minuse. Preveč pozornosti ste dajali drugim, med tem ko ste nase pozabljali. Nihče vam ne more dati tako lepega komplimenta, kot si ga lahko date sebi. Začnite sebe počasi sprejemati v celoti, če se še ne. Začnite ponovno odkrivati svoje prednosti in tiste elemente, ki vas definirajo. Začnite v sebi iskati tisto božansko energijo, ki jo tako vestno iščete v drugih. Seveda, partnerstva so pomembna, a dokler nista oba v zvezi zadovoljna sama s sabo, odnos kot tak ne bo dober. Ne iščite pozornosti od drugih … dajte si jo sami. Mar je to res tako slabo?

Ključne besede:

  •         celjenje
  •         odhodi
  •         umirjanje
  •         pozornost
  •         sprejemanje
  •         fokus nase
  •         nostalgija
  •         spomini
  •         samozavest
  •         okrevanje
  •         počitek
  • pixabay
    Smopomilovanje ne bo prineslo odrešitve ...

Nasvet tedna

Zadnja karta tokratnega kompleta razkriva, da boste morali v tem tednu predvsem paziti na čustveno ravnovesje. Odvijali se bodo dogodi, ki vas lahko pretresejo, spravijo iz tira, vas ranijo … samopomilovanje ne bo prineslo odrešitve, ampak le poglabljanje slabega počutja. Vzemite si nekaj časa, potem pa začnite sami sebe tudi ponovno spravljati na vrh. Notranja stabilnost, notranja umirjenost bo namreč zavibrirala in k vam začela klicati dobro. Odprle se bodo prave možnosti, prišli bodo pravi ljudje. Že zelo hitro boste hvaležni, da so se stvari odvile tako, kot so se sedaj. Vse ima svoj razlog … tudi to in karma nikoli ne ostane dolžna. Naj vas dejanja drugih ne spravijo s poti ali vas spremenijo v njim enake. Morda stvari še ne razumete sedaj, a sčasoma bodo jasne in njihov vpliv bo izničen. Ne lažite in ne imejte pohod ega. Dihajte.