Astro

Horoskop za nedeljo, 7. januarja

W.Y.
7. 1. 2018, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Svoje mnenje boste povedali zelo jasno in odločno, vendar iz nasprotne strani ne bo dovolj posluha. Nimate pravih sogovornikov, kar vas utegne nekoliko razžalostiti.

BIK - Za določeno osebo boste ugotovili, da še zdaleč ni to, za kar se predstavlja, kar vas utegne nekoliko razočarati. Tekom dne boste spoznali, da je slaba volja popolnoma odveč.

DVOJČKA - Dopoldne boste precej nerazpoloženi, na čustvenem področju pa negotovi in zamišljeni. Razjedali vas bodo dvomi, ki jih nikakor ne boste znali odpraviti.

RAK - Danes ne hitite, da ne bo prišlo do napačnega razumevanja. Bodite premišljeni in preudarni, saj se boste le tako uspešno prebili čez dan, ter si pričarali dobro počutje.

LEV - Danes vas bo nekdo opomnil, kako zelo pomembno je, da se v svoji koži dobro počutite ter da gojite osebno zadovoljstvo. V drugi polovici dneva se lahko nenadoma pojavi nemir.

DEVICA - Vsega si ni treba deliti, to bo moto današnjega dne! Samski boste danes zvečer ponovno preizkusili svojo moč zapeljevanja, ki bo prinesla prijetne, vznemirljive zaključke.

TEHTNICA - Le vi veste, kaj je dobro za vas in kaj je tisto kar škodi vašemu odnosu. V popoldanskih urah boste lažje rešili zadevo, ki jo bo povzročil nekdo od mlajših.

ŠKORPIJON - Bodite potrpežljivi, saj boste sčasoma dobili odgovore na vsa vprašanja ki vas mučijo in vam ne dajo spati. Današnji dan bo primeren za iskrene debate.

STRELEC - Bodite samoiniciativni in drzni, saj vam bo to prineslo uspeh na osebnem področju. Le ne skrivajte se za štirimi stenami, ampak poskrbite, da bodo prijatelji slišali kaj imate povedati.

KOZOROG - Narobe beseda bi vas lahko pripeljala do spora, zato bodite pozorni na to in danes nikar ne delajte prehitro zaključkov. Osebam, s katerim boste danes v kontaktu, pozorno prisluhnite.

VODNAR - Danes vam bo začel presedati partnerjev vpliv na vaše življenje in njegovo nerganje, ki vas spravlja v obup. Čas je, da se postavite zase in začnete uresničevati svoje želje in cilje.

RIBI - Sreča ni daleč, le ujeti jo morate, saj ste sedaj na vrsti, da se vam začnejo dogajati bolj pozitivne zadeve. V večernih urah boste s strani ljubljene osebe postavljeni pred preizkušnje.