Napoved

Horoskop za torek, 2. januarja

W.Y.
2. 1. 2018, 08.36
Posodobljeno: 2. 1. 2018, 08.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Odločili se boste brez večjih težav, saj se vam ponujata dve odlični opciji. Pomembno je le, da lahko zaupate osebi, ki je na drugi strani. Zvečer vas bo preplavilo zadovoljstvo.

BIK-V dopoldanskih urah lahko pričakujete manjšo spremembo. V vsakem primeru bo nekaj pozitivnega, morda celo nekaj, kar si želite že dalj časa. Pričakovanja bodo uresničena.

DVOJČKA- Danes bo vaše počutje nepredvidljivo, saj boste skakali iz ene skrajnosti v drugo. Skušajte najti in obdržati neko ravnovesje, saj trenutno počutje negativno vpliva na vas.

RAK- Na čustvenem področju še vedno nimate dobrih zamisli, saj čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Potrebno bo narediti kakšen korak in direktno povedati kaj mislite.

LEV-Današnji dan bo popolnoma po vašem okusu. Pri učenju in delovnih nalogah boste neprekosljivi, saj mate prave argumente. Sposobni se boste tudi prilagoditi.

DEVICA-Naporno bo, saj določenega še niste končali, prihaja pa že novo, mnogo zahtevnejše breme. Izkoristite svojo zgovornost in poskusite naloge razdeliti tudi med ostale.

TEHTNICA- Z glavo ne boste pri delu, misli vam bodo uhajale k čustvom, ki vas lahko na sredini dneva popolnoma razjezijo in hkrati razžalostijo. Ne pustite črnim mislim, da vas zapeljejo.

ŠKORPIJON- Da bi se izognili razočaranju, poskrbite, da bodo vaša pričakovanja realna. Svojim prijateljem pokažite, da imate tudi vi ostro postavljene meje, od katerih ne boste odstopili.

STRELEC- Pazite glede vprašanja, ki še vedno buri vaše dvome in je povezano z osebo, ki je za vas že nekaj časa uganka. Poiščite mirno rešitev, saj vas razburjanje ne vodi nikamor.

KOZOROG-Imate občutek, da v določenih zadevah zmorete sami, a to vam bo uspelo le, če boste jasno razložili okolici svoje stališče. Premislite, preden se doma spustite v tveganje.

VODNAR-Pestro dogajanje vas čaka doma, kjer vam bodo neprestano nalagali nove obveznosti, kar vas bo razjezilo. Ne vzemite tega kot degradacijo, raje začnite z njimi sodelovati.

RIBI-Pred vami je nekaj dogodkov, ki obetajo boljše počutje. Nikar pa prijateljem ne obljubljajte preveč dokler nimate zadev do konca rešenih. Berite tudi med vrsticami.