Astro

Horoskop za soboto, 30. decembra

W.Y.
30. 12. 2017, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nočete biti v središču pozornosti, vendar se vam bo danes zgodilo ravno to. Nujno potrebna bo drugačna organizacija časa in nekaj več odločnosti, ki vas je malce zapustila.

BIK - Nekoga vztrajno osvajate, čeprav je morda bolj trmast, kot ste pričakovali. Zato se obrnite na drugo stran, in se nehajte prilagajati. Saj veste, kar ni dosegljivo, je bolj zanimivo.

DVOJČKA - Danes ste dovolj dobro podkovani in pripravljeni na novosti. Dopoldan izkoristite za nekaj, kar zadeva popolno zbranost. Več pozitivnega bo tudi v družinskem krogu.

RAK - Z napakami in nesporazumi se poskusite soočiti nepristransko, saj čustva in trma le ovirajo vse skupaj. Pretehtajte vse argumente, preden nekomu nekaj potrdite.

LEV - Nočete popustiti, saj ne dovolite, da bi kdo manipuliral z vami. Na čustvenem področju bodite previdni, kaj boste rekli, sicer bo zazvenelo preveč nesramno, posebno zvečer.

DEVICA - Danes se boste razumsko odločali. Z nekom se še vedno ne razumeta, toda smiselno bi bilo sati še eno možnost. Preprosto potrebujete več počitka, saj ne prenesete obremenitev.

TEHTNICA - Niste preveč navdušeni nad srečanjem, čeprav obstaja varianta, da bo vse skupaj preloženo za nekaj dni. V večernih urah se vam obetajo pogovori, povezani s čustvi.

ŠKORPIJON - Nihče vas ne more ustaviti, saj ste se trdno odločili, da boste nekaj izpeljali. Želeli si boste nadoknaditi vse, kar ste zamudili, in zavedate se, da je naslednji korak vaš.

STRELEC - Ker nimate pravih idej, se počutite nekako prazno in nezadovoljno. Vsekakor bodite previdni in obzirni v ljubezenskih odnosih, posebno v večernih urah.

KOZOROG - Nekoliko manj samozavestni boste kot sicer, saj se vam ponuja več možnosti in izbira bo tokrat težka. Prisluhnite, ne spregovorite, dokler ne boste povsem prepričani.

VODNAR - Nekaj vas zavira, zato se nikar ne zadržujte v družbi ljudi, ki vas le obremenjujejo in kritizirajo. Pri srečanjih z domačimi ostanite budni in pokažite, da ne boste odnehali.

RIBI - Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev. Pogum in samozavest lahko izkoristite tudi na osebnem področju.