Napoved

Horoskop za petek, 29. decembra

W.Y.
29. 12. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN- Sedaj je čas za konkretne cilje in spremembe. Potrebno bo zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje. Znali boste uživati v radostih.

BIK- Ugasnili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali pri miru. Spet boste zelo ponosni nase.

DVOJČKA- Čas je, da odprete novo poglavje v odnosu, ki je že nekaj časa obremenilen. Zvezde vas podpirajo, zato izkoristite priložnost, ki se vam ponuja.

RAK-Dogajale se vam bodo nenavadne zadeve, ki bodo kradle vašo energijo. Največ, kar lahko naredite, je, da zavzamete pozitivno stališče tudi takrat, ko so vsi okoli vas negativni.

LEV-Veliko pozitivne energije se vam obeta, saj ste si naredili odličen načrt. V ljubezni se lahko odzivate na podlagi občutka, saj boste s tem prebili led med vami in ljubljeno osebo.

DEVICA-Na določene zadeve ne morete vplivati, zato vam ostane le, da se prilagodite in počakate na ugodnejši trenutek. Morda je čas, da vse skupaj odmislite in se sprostite.

TEHTNICA- Dovolj pogumni boste in pripravljeni poskusiti kaj novega in vznemirljivega. Predlog prijatelja bo naletel na razumevanje, saj bo to točno tisto, kar si želite.

ŠKORPIJON-Čustva boste odrinili na stran, saj nagonsko čutite, kdaj ste prepirljivi in nemirni. Vendar boste dovolj močni, da uredite stvari, ki vas že dolgo motijo in ovirajo.

STRELEC-Dobili boste podporo, zlasti če razmišljate o večjih spremembah. Prav tako komaj čakate še na ljubezenske novosti, saj jih pogrešate in imate občutek, da se vam nič ne dogaja.

KOZOROG- Dočakali boste svoj trenutek dneva, ki bo na splošno mineval v prijetnem in veselem vzdušju. Za piko na i si privoščite večerno zabavo, saj boste spogledljivi.

VODNAR-Vaša zadržanost je popolnoma odveč. Ne bo vam pretežko zavrniti tega, kar vam ne ustreza, predvsem zato, ker ste naveličani rutine, ki se vleče iz dneva v dan.

RIBI-Dopoldne se bo izkazalo, da vse delate brez posebnih zastojev. Posebno energični boste v odnosu z nekom, ki ga zaradi močnega značaja zelo občudujete.