Napoved

Horoskop za ponedeljek, 25. decembra

W.Y.
25. 12. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekaj, glede česar ste se razburjali, se vam bo naenkrat zdelo precej nepomembno. Do cilja je več mogočih poti in celo bližnjic, ki bi jih lahko v današnjem dnevu izkoristili.

BIK - Dinamika današnjega dne vam prinaša s praznično energijo mnogo spodbude v pogledu komunikacije. Tokrat boste končno dokončali nekaj iz preteklosti in si tako pridobili samozavest.

DVOJČKA - K obveznostim boste pristopali zavzeto, vendar si boste znali vzeti tudi čas za prijatelje in jih spodbujati. Pripravite se na sodelovanje, ki vam ne bo najbolj pisano na kožo.

RAK - Zadovoljni boste v družbi, saj boste sproščeni in dobre volje. Odpira se možnost za srečanje, ki vas znova polni s pozitivno energijo. Poiščite najlažjo pot do svoje sreče.

LEV - Kljub temu, da boste pred reševanjem čustvenih situacij hoteli pobegniti v delo, se boste morali tokrat soočiti. Partner bo presenetil s podporo in spodbudo, ki ju boste znali izkoristiti.

DEVICA - Neodločni ste, zato vas bo vsako odvečno vprašanje le še bolj zaustavilo. Potrudite se glede priprav na pomemben projekt ali izpit, kjer bo ključnega pomena vaš nastop.

TEHTNICA - Razmišljali boste o nečem, kar vam je izredno všeč, in prav kmalu se boste tega tudi udeležili. Zdravje se vam izboljšuje, kar vas bo napolnilo z odlično energijo.

ŠKORPIJON - Končno se boste začeli zavedati, kaj je najboljše storiti glede zadeve, ki je še vedno v vaših mislih. Družabni boste, kar vam bo prineslo veliko zadovoljstva in dobre volje.

STRELEC - Primanjkuje vam energije, zato ste konfliktni in tako izgubljate svoj dragocen čas. Preveč skačete z ene teme na drugo in z enega vprašanja na drugo ter vnašate nemir.

KOZOROG - Premislite, ali je vaš zastavljen cilj resnično vreden truda. Mogoče bi lahko ubrali drugačno pot, vsekakor pa ostanite na trdnih tleh, posebno če se želite zavarovati.

VODNAR - Obremenjeni boste sami s sabo, vendar vam bo ta občutek danes ustrezal. Postorili boste veliko koristnega in zavedali se boste, da je vlaganje vase najboljša naložba.

RIBI - Današnji božični dan je primeren za sprejemanje osebnih odločitev, o katerih razmišljate že dalj časa. Praktični nakupi vas tokrat ne bodo najbolj zanimali, kar je pozitivno.