Napoved

Horoskop za četrtek, 28. decembra

W.Y.
28. 12. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Stojte za svojimi odločitvami, še posebej kar se tiče posojanja denarja. Kmalu boste spoznali svoje prednosti, zaradi česar se boste proti koncu dne že veselili novih rezultatov.

BIK- Imate dovolj volje in energije, da lahko opravite z vsemi opravki in ovirami, ki vam pridejo na pot. Dobri rezultati vam vlivajo samozavest, po kateri ste dolgo hrepeneli.

DVOJČKA- Poteza, ki temelji na spontanosti, se vam bo v današnjem dnevu obrestovala. Čakajo vas zanimiva presenečenja, tudi v družinskem krogu, kjer bo vse skupaj bolj veselo.

RAK- Na poslovnem področju vam lahko danes ponagaja vaš ego. Napetost, trmo in upornost uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne ovire, ki so vas blokirale.

LEV-Moti in ovira vas zavlačevanje, toda tega pri drugih ne morete spremeniti. Če ste samski, še ni pravi trenutek za akcijo. Raje ohranite dober prijateljski odnos, ki je vreden več.

DEVICA-Pozabili boste na skrbi, ki jih imate, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se sprostite.

TEHTNICA- Če niste dovolj zbrani za nove začetke, se lahko brez slabe vesti le pozanimate glede novosti. V ljubezni ste prav tako neodločni, saj se vam dozdeva da nekdo do vas ni iskren.

ŠKORPIJON- Nihče vas ne more prepričati, da bi odstopili od svojih stališč, s katerimi ste prišli že daleč. Vaša trma bo zopet ovirala vse skupaj, zato pazite, kaj boste povedali.

STRELEC- Prijatelji bodo prinesli v vaše življenje svež veter. Zasebno pa bo današnji dan namenjen veselju, ustvarjanju, poglabljanju vase in iskanju novih možnosti.

KOZOROG- Trenutno niste dovolj zbrani za opravljanje težjih nalog. Nekomu boste želeli pomagati, toda na koncu lahko naletite na nezadovoljstvo in kritike, ki ne bodo utemeljene.

VODNAR-Izpostavljena bo vaša ustvarjalnost. Pustite sedaj vse možne obveznosti, ki vas oklepajo in vam kradejo čas. Danes prisluhnite sebi, svojim potrebam ter svojim željam.

RIBI-Danes ne boste oklevali in se boste hitro odločili, celo nekoliko tvegano. Znali boste realno oceniti razmere in hitro izračunati, kaj vam lahko koristi, ne da bi bili prikrajšani.