Astro

Horoskop za nedeljo, 31. decembra

W.Y.
31. 12. 2017, 06.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Preveč govorite in se spogledujete brez kakršnih koli namenov, da bi nadaljevali, kar bo nekoga zmotilo. Pogum bo danes v zadnjem dnevu leta ključnega pomena, saj vam je dovolj, da vam drugi postavljajo meje.

BIK - Na trenutke vas bodo obšle prav nore misli, kaj vse bi lahko bili, če bi želeli, vendar poskusite ostati na trdnih tleh in ne pretiravajte. Ne osredotočajte se samo nase.

DVOJČKA - Malce bolj napeti boste kot običajno. Moti vas partnerjeva vztrajnost in zato se upirate, čeprav se zavedate, da ima prav. Silvestrov večer bo potekal v dobri volji.

RAK - Delovali boste odločno, prav nič vas ne bo moglo na Silvestrov večer presenetiti. Tudi opazke kolega, ki je malo preveč drzen vas tokrat ne bodo spravile iz tira. Prisotnega bo veliko smeha.

LEV - Toplo energijo današnjega silvestrovega boste najbolje izkoristili, če se boste postavili jasno za svoje pravice. Danes bo okrepljena kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način uporabiti.

DEVICA - Splošno ležerno počutje naj vas ne odnese predaleč, saj stvari niso tako preproste, kot se zdijo na prvi pogled. Čeprav ste praktični, se tokrat lotite pogovora z veliko mero intuicije.

TEHTNICA - Radi bi imeli vse, radi bi počeli vse, ampak trenutno ni čas za to. Počasi boste daleč prišli, zato vam prepiranje in uveljavljanje svoje volje, kljub silvestrovi zabavi za vsako ceno ne bosta koristila.

ŠKORPIJON - Ste na pragu novosti, ki bodo izrazitejše popoldne, ko se boste pripravljali na novoletno zabavo. Tokrat ne boste oklevali. Vzeli si boste dovolj časa za igrivo srečanje.

STRELEC - Poskusite razbremeniti misli, saj gre za ista vprašanja, ki ste jih že vajeni. Vsaka malenkost vas utegne prehitro iztiriti. Prav zato bodite previdni in zbrani, posebno glede alkohola.

KOZOROG - V ljubezni ne morete dobiti takojšnjega odgovora in zato ste nestrpni. Počakajte še nekaj časa, saj se vam kmalu obeta lepše obdobje, ki vas bo navdihnilo z optimizmom.

VODNAR - Vaša domišljija ne bo poznala meja, ko boste razmišljali o silvestrovem večeru. Prav je, da imate velike sanje, a ne pozabite, da ostanete na realnih tleh, kar vas lahko popelje dlje kot sanjarjenje.

RIBI - Več opravkov boste imeli v odnosih z domačimi. Skupaj boste pripravljali hrano in večerno zabavo, ki vas bo popeljala v sproščeno rajanje do jutranjih ur.