Astro

Horoskop za ponedeljek, 1. januarja

W.Y.
1. 1. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Pričakujte več druženja, a ne bo pretežko, ker se zavedate, da se bo vse obrestovalo. Pohitite glede urejanja domačih zadev, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo komplikacije.

BIK - Svoja čustva boste analizirali in spoznali do potankosti. Vsekakor si vzemite dovolj časa za pogovor z nekom, ki ima podobne izkušnje, saj boste potem še bolj prepričani vase.

DVOJČKA - Besede bodo danes v prazničnem dnevu direktne, kljub temu boste zmedeni. Pogovorite se z nekom, ki se dobro spozna na določene zadeve. Proti večeru se boste umirili v družbi dobrih prijateljev.

RAK - Prebujajo se vam dvomi in strahovi zato ne bi smeli tvegati. Ne dovolite, da bi vam zaradi trenutne pasivnosti usodo krojili drugi in uprite se, dokler je še čas in dokler imate energijo.

LEV - Preden boste razširili skrivnost, se prepričajte, da je resnična. Zamere, ki bi nastale, bi bile dolgotrajne. S financami danes ne boste imeli dosti opravkov, saj ste jih že uredili.

DEVICA - Danes se bo kljub prazniku pojavilo nekaj novega in slutite, da je lahko za vas pomembno. Glede čustvenih zadev nimate občutka, kdaj in kako naj bi storili naslednji korak in se rešili nezadovoljstva.

TEHTNICA - Kljub temu, da ste seznanjeni z malenkostmi, še vedno vidite veliko razlogov za in proti in prepogosto menjate svoje odločitve ter svoje razpoloženje.

ŠKORPIJON - Do odgovorov boste prišli zelo počasi in zato postajate vedno bolj nestrpni. V družbi bo napeto, tudi zaradi pravil, ki jih do zdaj ni bilo, saj vas spremembe vznemirjajo.

STRELEC - Na čustvenem področju se dogaja več, kot ste sploh pričakovali. Vsekakor premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, saj bi lahko s tem sprožili nekaj nezadovoljstva.

KOZOROG - Obstaja veliko rešitev, vendar morate poiskati najbolj primerno. Bodite premišljeni in preudarni in kmalu se bo vse sestavilo nazaj, tako kot mora biti.

VODNAR - Odnos, ki vam je nekoč veliko pomenil, tokrat poteka v drugačnih okoliščinah. Vse skupaj je za vas nekoliko obremenjujoče. Vsekakor zaupajte svoji intuiciji.

RIBI - Vaše misli bo še najbolj zasledovalo vprašanje, kako se izogniti napetostim in uživati praznik, vendar se temu žal ne boste mogli izmakniti. Kljub temu si boste z lahkoto utirali pot.