Astro

Horoskop za petek, 5. januarja

W.Y.
5. 1. 2018, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Določen problem se bo podaljšal v nedogled, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaš vtis ne bo ravno najboljši, posebno če gre za odnos z osebo, ki je od vas popolnoma različna.

BIK - Razdražljivi boste in lahko se znajdete v konfliktu ali pogovoru, ki ne bo vodil nikamor. Vsaj iskrenosti vam ne bodo mogli očitati, kljub temu da bodo ves čas iskali vaše napake.

DVOJČKA - Danes se boste znašli pred izzivom, zato se vas bo polotil manjši strah, ki vas bo le oviral, ne pa vzpodbujal. Umaknil se bo sam od sebe, medtem pa se posvetite ljubezni.

RAK - Danes boste deležni možnosti, da pokažete, česa ste zmožni in sposobni. Končno ste dočakali svojih pet minut, zato nikar ne oklevajte in ne vrzite puške prehitro v koruzo.

LEV - Običajno se gibljete v ustaljenih okvirih, toda sedaj so vas začele mikati spremembe. K obveznostim pristopate z večjim zagonom, kot je bilo pričakovati.

DEVICA - Danes boste z lahkoto opravili nekaj, kar je bilo dolgo v vaših mislih. Ostane vam še dovolj časa za čustvene zadeve, čeprav se še vedno nekoliko igrate in niste odločeni.

TEHTNICA - Nekdo vam pomeni več, kot si priznate. Sedaj je čas, da ta odnos premaknete iz mrtve točke in nadaljujete bolj samozavestno, ter z jasno začrtanimi cilji.

ŠKORPIJON - Prevzemite pobudo za tiste stvari, ki jih počnete z veseljem. Ne potrebujete posrednikov, sami najbolje veste, kaj je za vas dobro in čemu se želite izogniti.

STRELEC - Prepričani ste bili, da ste na pravi poti, sedaj pa vas nekdo usmerja drugače. Napeto bo tudi zaradi tega, ker ne znate potrpežljivo počakati na pravo rešitev.

KOZOROG - Prijetni trenutki v današnjem dnevu vam utegnejo prinesti rešitve za dlje časa trajajoče zadeve, nad katerimi ste že skoraj obupali. Dan bo primeren za nadgradnjo.

VODNAR - Pred vami so uspehi ki vas bodo prepričali v dejstvo, da delate prav. Previdno v službi, saj vas nekdo ves čas opazuje in hkrati napačno ocenjuje vaše kretnje.

RIBI - Primanjkuje vam pravega prepričanja in zagona za delo, zato boste nad sabo in svojo storilnostjo danes nekoliko razočarani. Predvsem pa pazite, ker gre za nekaj ponavljajočih se napak.