Pohitite, še par dni je čas za vašo prijavo

Zdrava zaobljuba - zaupajte nam jo tudi vi!

Alma Glumac
31. 1. 2017, 10.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Začelo se je zares. Prvo srečanje z osebnim trenerjem Tomom Berličem je bilo za srečne izžrebance izredno pomembno, saj bo za vsakega posebej pripravil vadbeni načrt. Pa vi, imate zdravo zaobljubo? Prijavite se in osvojite bogate nagrade!

Tom Berlič osebni trener svetuje Andreju Tkavcu: "Za dobro počutje ni nikoli prepozno!"

V akciji Zdrava Slovenija čakamo še vašo prijavo – pohitite, čakajo vas bogate nagrade!

Od Brežic do Celja

Osebni in kondicijski trener Tom Berlič se je na prvem srečanju strokovno pogovoril z našim srečnim izžrebancem Andrejem Tkavcem. Andrej je izredno komunikativna oseba in je takoj ob prvem stisku rok že zastavil vprašanje našemu osebnemu trenerju. Poudaril je, da je rad med pozitivnimi osebami, zato se je naše akcije še posebej razveselil in se prijavil v upanju, da bo izbran. Njegova zdrava zaobljuba je prekolesariti iz Brežic v Celje in nazaj, kar je približno 200 km. Tako dolge proge ni še nikoli prekolesaril, najdaljša je bila 20 kilometrov. Z osebnim trenerjem sta se najprej pogovorila o fizičnem počutju in zdravstvenem stanju, potem pa je beseda nanesla še na prehrano. Andrej bo prikolesaril do Celja, ker si želi srečati z našimi olimpijci, še posebej z Urošem Zormanom. Andrej je strasten navijač in nikakor ne more dopustiti, da zamudi katero od tekem, kjer tekmujejo naši športniki. Zato že varčuje za ogled prve velike tekme naših športnikov v tujini.

»Siguren sem, da mi bo sedaj uspelo, saj je podpora olimpijcev in pa seveda našega strokovnjaka še dodatna motivacija,« je prepričan Andrej.

Postanite specialist zdrave zaobljube

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.

Tom Berlič: "Skupaj nam bo uspelo!"

Spoznajmo osebnega trenerja

Tom Berlič je bil že v rani mladosti vzljubil šport, najprej je treniral gimnastiko, kasneje košarko. Po končani karieri košarke se je usmeril v fitnes vadbo. Želja po delu na področju športa ga je pripeljala do odločitve, da se specializira v fitnesu. Z vztrajnostjo in predanostjo treningom, izobraževanju in zdravemu načinu prehrane je postal trener. Na Fitnes zvezi Slovenije je leta 2013 opravil vsa potrebna predavanja in izpite ter si tako pridobil naziv 'Inštruktor fitnesa', kasneje leta 2015 pa še naziv 'Trener fitnesa'. S precejšnim številom ur preživetih v fitnesu je svoje treninge želel še dodatno popestriti. Tako je začel s Kattlebelli in vadba ga je tako navdušila, da se je odločil poglobiti svoja znanja še na tem področju. Leta 2015 je pridobil naziv »Inštruktor Kattlebella«. Veliko časa nameni tudi treningom s tako imenovanimi »suspenziskimi trakovi« oz. TRX®. Zaradi dolgoletnih in raznovrstnih izkušenj je Tom s koristnimi nasveti zasul našega srečnega izžrebanca. Andreju Tkavcu je v spodbudo dejal: «Za dobro počutje ni nikoli prepozno. Za lažji začetek pa začnimo skupaj!«