Zdaj gre zares!

Pridružite se nam tudi vi in osvojite bogate nagrade!

Alma Glumac
30. 1. 2017, 08.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prvi srečni izžrebanci naše velike akcije ZDRAVA ZAOBLJUBA so nas že obiskali in se srečali z osebnim trenerjem Tomom Berličem, ki jim bo sestavil akcijski plan vadbe in jih motiviral. Kakšna pa je vaša zdrava zaobljuba? Prijavite se in osvojite bogate nagrade!

Srečni izžrebanci so se srečali z osebnim trenerjem Tomom Berličem.

Akcija Zdrava Slovenija je že v polnem teku, zato pohitite – čakamo še vašo prijavo!

Naši prvi srečni izžrebanci so nas že obiskali in se srečali z osebnim trenerjem Tomom Berličem. Gregor Tomše, Sašo Živič, Simona Štenkler in Andrej Tkavc so pogumno zaupali svoje zdrave zaobljube celi Sloveniji in prišli na srečanje dobre volje in polni pozitivne energije. Osebni trener Tom Berlič z večletnimi izkušnjami se je najprej z vsakim posebej pogovoril. Pomembno je izvedeti čim več o načinu življenja, ki ga izžrebanci imajo in o zdravstvenih težavah, ki jih pestijo. Za vsakega posebej bo namreč sestavil akcijski plan vadbe in priporočljiv jedilnik. Simpatična Simona Štenkeler je rojena Škofjeločanka, življenje pa jo je pripeljalo v Ljubno na Gorenjskem. Stara je 48 let, vendar je v smehu dejala, da se počuti vsaj nekaj let mlajšo. Ponosna mati trem sinovom je zaposlena v Gorenjskih lekarnah in dela kot farmacevtski tehnik v Galenskem laboratoriju. V prostem času hodi na sprehode s psičko Ruby, katera bo zelo vesela povečane Simonine telesne aktivnosti, saj bo velikokrat tekla zraven nje. Simona ima letos v planu poleg zdrave zaobljube osvojiti še okoliške hribe in gore. V prostem času pa rada pogleda kakšen dober film ter športne prenose, trenutno dela tudi gobelin.

Prva zdrava zaobljuba spodbuja drugo

Simonina prva zdrava zaobljuba je preteči pet 10 km tekov v letošnjem letu. Zaupala nam je, da ko je izvedela, da je izžrebana, si je zadala še drugo, in sicer da bo opustila kajenje. Velika odločitev, ampak zdravo življenje se začne z dnevom brez cigarete. Ker lansko leto zaradi dveh operacij ni mogla nič teči, niti ni imela volje, si je za letošnje leto zadala cilj, da bo nadoknadila vse lanske nepretečene kilometre. Simona je zelo zadovoljna, da jo bomo spodbujali, ker pravi, da je že velikokrat poskušala spremeniti svoje življenje, saj si vsaj spomladi rada zada zdrave cilje, vendar bolj ko gre poletje h koncu, bolj potrebuje nekoga, da jo " brca v rit". Zato se je tudi prijavila na našo veliko akcijo Zdrava Slovenija. Ker so zraven olimpijci in izkušeni strokovnjaki, bo vse drugače, pravi Simona, ker bo vedno nekdo bdel nad njo. Tako ji ne bo več nerodno priznati, da se ne trudi dovolj, da bi dosegla cilj.

Osebni trener Tom Berlič spodbuja Simono Štenkler.

Postanite specialist zdrave zaobljube

Simona, kaj vam pomeni podpora olimpijcev in vrhunskih športnikov?

»Podpora olimpijcev in vrhunskih športnikov je zame nekaj, kar še nikoli nisem doživela, namreč da bi nekdo, ki je v športu uspešen v svetovnem merilu, podpiral mene ... to bo res nekaj veličastnega. In oni točno vedo, kako veliko truda je potrebno vložiti za dosego zastavljenega cilja.«

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.