Rop zvezdnice

Kdo laže, Kim ali eden od roparjev?

A.K.
31. 1. 2017, 10.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ropar: Z lahkoto smo jo oropali, ker je vse razkrila na instagramu.

Profimedia

Kim Kardashian verjetno svojega ukradenega nakita nikoli več ne bo videla. Eden izmed roparjev, Omar le Vieux, je razkril nove podrobnosti o ropu in pojasnil, kaj so storili z nakitom, vrednim več kot 10 milijonov evrov. »Da ga ne bi našli, smo se odločili, da ves nakit pretopimo. Ves nakit, razen njenega zaročnega prstana, ta je ostal nedotaknjen,« je dejal ropar. Čeprav je Kim v izjavi dejala, da so bili roparji nasilni in da so grozili z orožjem, je Old Omar, kot ga kličejo mnogi, to zanikal in rekel, da niso uporabili nobenega orožja. »Res je le to, da smo jo zvezali, nismo pa hoteli izvleči orožja pred žensko,« je še razložil. Starleta pa je svojo plat zgodbe povedala malenkost drugače, v izjavi je namreč dejala, da so ji grozili z v glavo uperjeno pištolo.

Ropar je razkril, da je bilo načrtovanje ropa izjemno preprosto, saj je Kim vse objavljala na družbenih omrežjih. Tam je zapisala, kje se nahaja in se hvalisala s svojim nakitom.

Do zdaj so ujeli 9 moških in eno žensko, za katere se sumi, da so oropali zvezdnico oktobra lani. Sama se menda ne bo udeležila sojenja, njen soprog, Kanye West, pa se želi soočiti z roparji. »Kanye želi vedeti, kako so videti ljudje, ki so jima prizadejali toliko gorja. Rad bi jim povedal svoje, saj je še vedno besen. Gotovo bo šel v Pariz ob začetku sojenja,« so prepričani njegovi prijatelji.