Skrivnosti

Umazane podrobnosti o razpadu Brangeline

bp
31. 1. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaj se je dogajalo v ozadju razhoda najbolj slavnega para na svetu, Brangeline, bo razkril dokumentarec svetovno znanega novinarja Iana Halperina.

Reuters
O ločitvi najbolj slavnega hollywoodskega para bodo zdaj posneli dokumentarni film.

Novinar Ian Halperin bo razkril pravi razlog za ločitev igralcev. 

Najodmevnejša hollywoodska ločitev, ki jo bijeta Angelina Jolie in Brad Pitt, sicer poteka za strogo zaprtimi vrati, saj sta zvezdnika le našla skupni jezik in zadevo rešujeta s pomočjo zasebnega sodnika, ki bo razdelil njuno skupno premoženje, vredno skoraj 300 milijonov dolarjev. A kljub vsej tajnosti na dan prihajajo podrobnosti, ki bodo razkrite v posebnem dokumentarnem filmu.

Šokantna resnica

Kanadski raziskovalni novinar, ki je med drugim izdal kar nekaj knjig o slavnih osebah, med drugim tudi Brez maske: Zadnja leta Michaela Jacksona, pripravlja dokumentarni film, v katerem bo razkril marsikatero skrivnost iz izveze Angeline Jolie in Brada Pitta. »Ian bo razkril pravi razlog, zakaj sta se igralca ločila,« je povedal vir za ameriške medije in dodal: »Največje presenečenje bo verjetno to, da bo povedal, kako sta zvezdnika že več kot leto dni pred ločitvijo živela.«

Spomnimo, da je par dosegel dogovor, da podrobnosti o ločitvi ne bo delil z javnostjo. »Vsi dokumenti bodo imeli oznako zaupno,« sta zapisala v izjavi. Nekdanja partnerja se bosta trudila, da dosežeta dogovor, ki bo najboljši za njune otroke. »Želiva, da družina ostane povezana,« sta sporočila v prvem odzivu, ki sta ga podala za javnost. Angelina naj bi najprej zahtevala skrbništvo nad njunimi šestimi otroki, ameriški mediji pa so poročali tudi o tem, da naj bi bil Pitt nasilen do 15-letnega sina Maddoxa. Zdaj so se strasti nekoliko umirile in najverjetneje se bosta igralca strinjala s skupnim skrbništvom.