Video spodbuda olimpijcev

Ne odlašajte: Na vas čaka 5.000 evrov!

Alma Glumac
27. 1. 2017, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če ste tudi vi na začetku leta sprejeli kakšno novoletno zaobljubo ali bi si radi izpolnili katero od želja, potem to naredite skupaj z nami in osvojite bogate nagrade!

Takoj na kolo! Kolesarjenje je večstranska fitnes vadba.

Akcija Zdrava Slovenija je že v polnem teku, zato pohitite – čakamo še vašo prijavo!

PRIJAVITE SE TUDI VI IN URESNIČITE ZDRAVO ZAOBLJUBO!

Sara Isakovič, Uroš Zorman in Vasilij Žbogar bodo spodbujali naše udeleženke in udeležence na poti do uresničitve zdrave zaobljube.

Spodbuda Uroša Zormana

Naši bralci in poslušalci radia Aktual so se podali spremembi naproti in dobili smo že prve prijave. Nekateri so se pogumno odločili, da osvojijo najvišje slovenske vrhove, spet drugi bi radi prekolesarili Slovenijo ali prehodili znamenite pešpoti. Vendar morajo vsi najprej poskrbeti za kondicijo in okrepiti mišično maso. Poleg kondicije bodo morali spremeniti prehranjevalne navade, saj telo pri aktivnem vsakdanu za dobro delovanje potrebuje pravilen vnos vseh potrebnih živil.

Pisal nam je Andrej Tkavc, ki si želi prekolesariti pot od Brežic do Celja. Ta je dolga od 70 do 90 kilometrov, odvisno, po kateri trasi se bo podal, kar je kar konkreten zalogaj. Rad bi postal specialist za vztrajnost, kar bo s spodbudo naših olimpijcev tudi poskušal doseči. Andrej bi se rad srečal z Urošem Zormanom in prav zato bo kolesaril do Celja. S kolesarjenjem bo zagotovo izboljšal svoje zdravje, saj večstranska fitnes vadba, ki izboljšuje kardiovaskularni sistem, prečisti pljuča ter poveča njihovo zmogljivost. Obremenitev sklepov je zelo majhna, paziti je le treba, da se treninga lotimo načrtno in preudarno. In to bo Andrej tudi storil. Akcijski plan treningov pa mu bodo sestavili naši strokovnjaki in ga spodbujali vse do maja.

Uroš je prav za Andreja posnel spodnji video s spodbudnimi besedami.


Postanite specialist zdrave zaobljube

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.