Nagradna akcija, ki je ne smete zamuditi!

Na vas čaka 5.000 evrov!

Alma Glumac
26. 1. 2017, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če ste tudi vi na začetku leta sprejeli kakšno novoletno zaobljubo ali bi si radi izpolnili katero od želja, potem to naredite skupaj z nami in osvojite bogate nagrade! Naša velika akcija Zdrava Slovenija se je že začela. PRIJAVITE SE TUDI VI IN URESNIČITE ZDRAVO ZAOBLJUBO!

Sara Isakovič, Uroš Zorman in Vasilij Žbogar bodo spodbujali naše udeleženke in udeležence na poti do uresničitve zdrave zaobljube.

Akcija v polnem teku

Naši bralci in poslušalci radia Aktual, ki si želijo bolj zdravo živeti, so nam že pisali. Simona Štenkler bi rada pretekla pet tekov po deset kilometrov. Želi si postati specialistka za desetkilometrske teke. Zastavljen cilj bo lahko dosegla le z uspešno zastavljenim treningom, ki bo vključeval veliko pretečenih kilometrov. Vendar je dobro vedeti, da več kot tečete, bolj ste na udaru za poškodbe. In prav zato pretiravanje ni dobro, ker oslabi telesno odpornost, s tem pa se zmanjša možnost za dosego cilja. Pretiravanje torej odpade, le treningi, ki jih bo opravila po pameti in tako, da bo poslušala svoje telo, se bodo obrestovali. Z dobro voljo in veliko mero vztrajnosti se bo pripravila na zahteven podvig. Verjamemo, da ji bo skupaj z nami uspelo!

Tek ugodno vpliva na vaše telo, saj napolni celice s kisikom.

Takoj v akcijo

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo vse do 3. februarja izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.