PO OPERACIJI

Sara s tumorjem: Dogaja se mi čudež

T.L.
5. 5. 2016, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mlada Primorka je že zapustila bolniško posteljo in v Nemčiji čaka na prvi pregled.

facebook
Sara Mavri je bila že pred operacijo v Nemčiji odločena, da bo zdrava.

Usoda 25-letne študentke Sare Mavri iz Kopra je ganila številne Slovence. V letih, ko večina mladih razmišlja o zabavi, potovanjih in načrtovanju prihodnosti, se je mlada Primorka morala soočiti s hudo boleznijo. Zbirala in tudi zbrala je denar za zahtevno operacijo tumorja v glavi in danes se je že javila iz Nemčije, kjer so jo operirali, bolnišnico pa je lahko že zapustila. 

Sara je na facebooku napisala: "Dragi moji! Srečna sem, da sem šla na operacijo! Hvala vam vsem, da ste mi to omogočili. Trenutno ležim v apartmaju v Nemčiji, iz bolnice sem že bila odpuščena, sedaj pa čakam 11.5 na ponovni pregled. Lahko vam rečem, da sem že sedaj bolje. Pritiska v glavi ni več! Ker je tvorba izginila! Spomin je nekoliko boljši. Laže razmišljam. Stojim tako ravno, da se čudim sama sebi! Kronična utrujenost je veliko manjša! Dogaja se mi čudež. Hvala za vse molitve, vse misli in vso podporo na tej moji poti. Operacija je šla čez brez zapletov. Pošiljam vam topel objem in prisrčen pozdrav v Slovenijo! Ne smem 'viseti' na ekranu, zato tudi na sporočila na facebook nekaj časa ne bom odgovarjala. Rada bi Vam pa povedala, da sem srečna. Pomagali ste mi ustvariti čudež!"

Številni so po facebooku čestitali mladi Primorki in ji želeli uspešno okrevanje.

Svet24
Sprva je mislila, da gre za kronično utrujenost, a se je morala hitro sprijazniti, da ima benigni tumor v glavi pri pinealni žlezi.