Zdravje

Preverite: Ste osvojili diamantni nasmeh?

Promocijsko gradivo
22. 12. 2015, 06.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverite, če vam je bila sreča naklonjena in ste ravno vi osvojili edinstveno električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean.

Zakaj je Philips Sonicare brez konkurence?
Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano učinkovito skrbi za naše zdrave zobe in dlesni, z elegantnim nagrajenim dizajnom pa lahko odslej tudi pri ščetkanju izražamo svoj edinstven stil.

Električne zobne ščetke Sonicare s sonično tehnologijo nežno, a hkrati učinkovito, čistijo zobe in dlesni. Njihova prednost je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih.

Ščetka z 31.000 vibracijami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij in tako kar do 7-krat bolj učinkovito kot klasična ščetka odstranjuje biofilm oz. plak tudi s težko dostopnih mest. Tako poskrbimo za občutno bolj zdrave dlesni že v dveh tednih, belino zob pa posvetlimo že v enem tednu uporabe. Poleg tega ščetka še nežno masira dlesni in tako stimulira prekrvavitev.
Po prvem ščetkanju z električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean se boste vprašali, kaj ste počeli do sedaj. In se za vedno zaobljubili tehnologiji Sonicare. Občutek boste imeli, kot da ste si prvič zares učinkovito umili zobe in tudi začutili, kako gladki so lahko.

Koga smo nagradili?
V nagradni igri, ki je na spletnih straneh www.svet24.si, www.njena.si in www.najstnica.si trajala vse do 20. decembra, smo nagradili dva srečneža:
MILANA JERIČA IZ NOVEGA MESTA in
VESNO MAJHEN IZ LENARTA. 

Iskrene čestitke. Želimo Vama lepe praznike in preprosto DIAMANTNI NASMEH z zobno ščetko Philips Sonicare.