Zanimivosti

Horoskop za torek, 22. decembra

W.Y.
22. 12. 2015, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Iskali boste povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo pri vaših prihodnjih projektih. Čeprav imate radi določeno stabilnost in udobje, si močno želite spremembe. 

BIK – Danes si lahko privoščite to, da se dober del dneva ukvarjate le z zadevami, ki so vam všeč. Ugajajo vam premiki, potovanja. Fizično ste močnejši, pri športu pa uspešni. 

DVOJČKA – Preprosto boste imeli občutek, da ste nepremagljivi. V službi boste delovali prepričljivi in brez večjih napak. Nadrejeni bodo opazili vašo prizadevnost in trud. 

RAK – Določene izkušnje ste že prestali, ogromno pa vas jih še čaka. Na opravljeno ste lahko ponosni, vendar naj vas trenutni uspeh ne prevzame preveč, saj sledi trdo delo. 

LEV – Prijeten dan boste temeljito izkoristili in v službi vzpostavljali nove kontakte, saj se zavedate, da morate narediti preboj, ker v karieri že predolgo stopicate na mestu. 

DEVICA – Že dopoldne se boste stežka osredotočili na karkoli, kar ni povezano z ljubezenskimi novostmi. Obeta se vam zanimiv razplet, čeprav drugačen od pričakovanega. 

TEHTNICA – Optimizma in volje za delovanje vam tokrat ne bo primanjkovalo. Družabni boste in še posebej bodo v tem času uspešne povezave s tujci in tujimi partnerji. 

ŠKORPIJON – Nekaj preprosto ne gre in ne gre, morda tudi zato, ker ste se preveč navezali na eno rešitev, medtem ko jih je v resnici veliko. Preveč ste vajeni imeti svobodo. 

STRELEC – Ker se zanašate predvsem na logiko, vas tuji izbruhi čustev ali nezanesljivost vedno znova spravi iz tira. Zaščitite svoje zamisli, predstavite prave argumente. 

KOZOROG – Danes boste malo bolj optimistični, kar zadeva službene načrte, saj boste imeli res veliko možnosti, da napredujete. Novosti za vsako ceno pa zagotovo ne potrebujete. 

VODNAR – Če boste danes večkrat občutili žalost, naj vas nikar ne skrbi. Skušajte slabo voljo pregnati s stvarmi, ki vam naslikajo nasmeh na obraz. Če boste dovolj vztrajni, vam bo uspelo. 

RIBI – Danes boste veseli napredka v službi, saj bodo že od jutra zvonili telefoni in se vrstili službeni pogovori. Prijalo vam bo laskanje, saj ste zadnje čase precej pogrešali nežnosti.