Zabava

Brad je Angelino varal tudi z moškimi

Mojca Vakselj
22. 12. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ameriški mediji poročajo, da se zvezdnika Brad Pitt in Angelina skrivaj že več mesecev ločujeta, znan pa naj bi bil tudi razlog. Brad naj bi namreč Angelino večkrat prevaral, ne le z ženskami, ampak tudi z moškimi.

Reuters
Slavni par naj bi se že mesece skrivaj dogovarjal glede ločitve.

Angelina in Brad sta vrsto let veljala za najlepši par v Hollywoodu, a ti časi se očitno iztekajo. Ameriški mediji namreč številčno poročajo o največji zvezdniški ločitvi zadnjih let, ki poteka stran od oči javnosti in predstavnikov sedme sile.

O težavah v zakonu slavnih igralcev se šepeta že nekaj časa, a sta Brad in Angelina govorice o tem, da se njune poti po več kot desetletju razhajajo, vsakič uspešno utišala. A kot kaže, jima to ne bo več dolgo uspevalo. Časopis National Enquirer, ki je znan po tem, da navadno prvi postreže z ekskluzivnimi govoricami, ki se nemalokrat izkažejo za resnične, namreč trdi, da je bil glavi problem v njunem zakonu varanje.

Zimbio
Je Brad Angelino res varal tudi z moškimi?

Oba sta varala
Noben od njiju naj ne bi bil nedolžen, saj sta menda oba rada skočila čez plot. Angelina je po njunem velikem prepiru januarja letos z vsemi šestimi otroki odpotovala v Kambodžo, uradno zato, ker naj bi se zanimala za posvojitev še enega otroka, neuradno pa zato, ker je želela Bradu pokazati, da ima dovolj njegovih skokov čez plot.

Izvedela naj bi namreč, da jo je igralec varal tako z moškimi kot ženskami. Brad je pozneje prišel za njimi in Angelini očital enako, od takrat pa se menda nista več pomirila. Če se res ločujeta, bo to zagotovo ena najbolj odmevnih hollywoodskih ločitev vseh časov, saj njuno skupno premoženje ocenjujejo na skoraj 500 milijonov dolarjev, zagotovo pa se bosta s težavo dogovorila tudi glede skrbništva nad otroki.