Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 21. decembra

R.T.
21. 12. 2015, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Držite se svojih ciljev in predvsem izpolnjujte svoje obljube.

OVEN – Ves dan se boste ukvarjali sami s sabo in z napredkom, ki ga do zdaj niste občutili. Dobro bi bilo, da se pred spremembami vprašate, kaj vam sploh prinašajo. 

BIK – Enkrat za spremembo se ne boste obremenjevali z drugimi in kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali. 

DVOJČKA – Sami boste morali najti način, kako si povrniti voljo in optimizem. Možnosti se postopoma, a vztrajno odpirajo, zato se nehajte smiliti sami sebi in zavihajte rokave. 

RAK – Ne odlašajte glede zadev, ki so vendarle nujne, tudi kar zadeva gibanje in rekreacijo. Govorili boste, vendar očitno v prazno, saj nimate sogovornikov, ki bi vam pozorneje prisluhnili. 

LEV – Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo. Pomembno bo, da dogodkov ne boste prehitevali, kajti tudi počasi se daleč pride. Spremljali vas bosta sreča in paleta uporabnih informacij. 

DEVICA – Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko ste nezadovoljni. Razmišljate, toda nikakor se ne morete odločiti, morda tudi zato, ker idealne rešitve preprosto ni. 

TEHTNICA – Lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem, ne po sili razmer. Na splošno se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato o uspehu ne gre dvomiti. 

ŠKORPIJON – Pri financah porabite vse zase, medtem ko ne naredite prav dosti za dobrobit svoje družine in prijateljev. Danes ste lahko koristni in razveselite druge z denarno nagrado. 

STRELEC – Veliko časa boste namenili razmišljanju. Pri sebi tako pridete do zanimivih ugotovitev. Pričakovati je, da bo današnji dan v znamenju drugačnosti in radikalnosti. 

KOZOROG – Prebuja se vaša ambicioznost, hkrati lahko računate na vpliv srečnih zvezd. Ljubezenska priložnost bo neverjetna, še zanimivejši bo odziv. Razmišljajte pozitivno, vse bo še dobro. 

VODNAR – V kratkem vas čaka nekaj neprijetnega, zato boste bolj razdražljivi. Vezani se boste prepirali s partnerjem zaradi malenkosti. Samski delujete nedostopni. 

RIBI – Nekdo bo bral vaše misli kot odprto knjigo. Tokratni razplet vam bo všeč, saj boste začutili naklonjenost. Glede potovanja pa ostanite previdni, še posebno če ste zadnje čase imeli preveč stroškov.