Pomoč zdravnikov

Mladi mamici se je vibrator zataknil v zadnjici

R.T.
19. 5. 2022, 13.53
Posodobljeno: 22. 3. 2023, 18.52
Deli članek:

27-letna Sophie iz Velike Britanije se je spravila v godljo, ko ji je vibrator zdrsnil v zadnjico in obtičal na nerodnem mestu.

TikTok
Sophie je čutila nujo, da svojo prigodo zaupa sledilcem na TikToku.

TikTok
Zataknil se je.

Mlada mamica si je želela popestriti večer. Otroka sta spala, bila je sama, pri roki pa se je znašel vibrator. Med poigravanjem si ga je preveč globoko potisnila v zadnjico in prijateljček se je zagozdil. Zadeva je postala moteča, ker je še nekaj ur vibriral, Sophie pa ga ni mogla izključiti.

Poklicala je nujno pomoč in vprašala za nasvet. Ko so ji svetovali, naj obišče dežurnega zdravnika v zdravstvenem domu, je odvrnila, da bo poskušala zdržati do jutra, saj ne more pustiti otrok samih.

Noč je bila naporna. Tresljaji so povzročali neugoden občutek v križu, zaspala je lahko šele, ko so se izpraznile baterije. Zjutraj pa brž na urgenco. Zdravniki so se trudili, celo z rokami tipali za vibratorjem, a ga niso izvlekli. Naposled je morala Sophie na operacijo.

»Ko sem se po operaciji zbudila, je bil v posodi ob postelji moj vibrator. Ko sem pritisnila na gumb, je spet zaplesal. Očitno baterija ni bila povsem prazno ali pa so ga napolnili,« je na TikToku o svojem pripetljaju poročala Sophie in s to nenavadno prigodo dosegla veliko ogledov.