Zanimivosti

6 trikov za bleščeč dom

Oglasno sporočilo
18. 5. 2022, 12.11
Posodobljeno: 18. 5. 2022, 12.11
Deli članek:

Vsak izmed nas ima drugačna merila za vzdrževanje čistoče v svojem domu. Toda včasih nam, ne glede na naš trud in prizadevanja ob vseh obveznostih našega bivanjskega prostora enostavno ne uspe ohraniti v urejenem stanju. Ohranjanje čistoče doma lahko postane eno težjih opravil. Ponujajmo vam nekaj nasvetov, kako z elegantnim pripomočkom enostavno ohraniti bleščeče čist in zdrav dom, brez dodatnega stresa.

1. Higiensko čiščenje s čistilno postajo All-in-one clean station

Ko se lotimo sesanja je zelo pomembno, da izberemo sesalnik, ki v zrak ne vrača prašnih delcev. Eden takšnih je Bespoke Jet™ Complete z vrhunsko čistilno postajo All-in-One Clean Station. Slednja po vsaki uporabi samodejno izprazni posodo za prah in tudi napolni baterijo. Samsungova edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za smeti, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne pobegnejo nazaj v dom. Zahvala gre naprednemu filtrirnemu sistemu, ki ujame 99,999 % drobnega prahu. Posoda za prah (0,5 l) pa je tudi v celoti pralna. 

2. Zagotavlja čist zrak in ustvarja zdravo okolje

Za razliko od drugih sesalnikov, naprava Bespoke Jet pri sesanju uporablja tehnološko napreden večplastni sistem filtriranja, ki ujame 99,999 % prašnih delcev in finega prahu. Omogoča izpust samo čistega zraka in tako ustvarja zdravo okolje, kar je še posebno dobra novica za alergike. Ko se zrak vsesa, glavni ciklon ločuje velike prašne delce, ki se zberejo v kovinskem mrežastem filtru. Mikrofilter nato ujame drobne prašne delce, končni filter za fini prah pa zadrži še mikro prah velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

3. Lahek in ergonomičen za enostavno čiščenje

Pokončni sesalniki so lahko naporni za naše roke, saj te nosijo večji del njihove teže. A Bespoke Jet tehta le 1,44 kilograma. Sesalnik je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestij. Zato je premikanje po prostorih in sesanje različnih površin, kot so mize, omare, sedežna garnitura, okenske žaluzije, stopnice in težko dostopna mesta pod gospodinjski aparati, res enostavno.
Tudi prilagodljiva teleskopska cev bo poenostavila vaše čiščenje. Nič več čepenja in iztegovanja med sesanjem. Hvaležen pa vam bo tudi hrbet. Obstajajo tri različne velikosti, zato lahko podaljšate ali spustite palico glede na vaše višine. In težko dosegljivi kotički ne bodo več problem.

4. Neverjetno močan in prilagodljiv za vse površine

Ne glede na to ali sesamo na trdih tleh ali preprogah, sesalnik Bespoke Jet zagotavlja učinkovito čiščenje, zahvaljujoč Samsung digitalnemu inverterskemu motorju, ki ustvari kar do 210 W sesalne moči. V notranjosti je multiciklonska struktura pretoka Jet Cyclone, ki sesalno moč izkoristi za učinkovito pobiranje delcev, hkrati pa zmanjšuje izgubo sesanja, zaradi česar je sesanje učinkovitejše in hitrejše. Ciklonska dvojna krtača pomaga pobrati večji prah na trdih tleh. Ščetke iz najlona in gume izboljšajo čiščenje preprog, še posebej, ker se vrti pri 4.000 vrtljajih na minuto. 180-stopinjska vrtljiva glava enostavno spremeni smer, boben pa se odstrani z enim klikom. V le nekaj sekundah s tal pobere vse, od drobtin, las ali dlak hišnih ljubljenčkov. Na najbolj umazanih površinah nastavite na najvišjo sesalno moč in v hipu boste opravili z umazanijo.

5. Nemoteno sesanje do ene ure

Odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure, če pa baterijo zamenjate z rezervno, lahko napravo uporabljate tudi do dve uri. Baterija ohrani vsaj 70 % svoje prvotne zmogljivosti do 500 ciklov uporabe. Koliko baterije vam še ostaja in vse ostale podrobnosti, ki jih želite vedeti med sesanjem, so dostopne na digitalnem LCD-zaslonu na ročaju sesalca. 

6. Priročni dodatki za še bolj čist dom

Ob zabavi ali razposajenih otrocih se nam kaj hitro lahko zgodi, da se po tleh razlije tekočina. Ob tem nam na pomoč priskoči nadgrajen podaljšek Spray Spinning Sweeper, ki enostavno očisti trda tla. Razpršilni vrteči nastavek hitro odstrani vse razlite tekočine. Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim pobiranjem razlitih tekočin in odstranjevanjem mikrobov v kombinaciji z antibakterijskimi blazinicami iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Vgrajeni rezervoar za vodo pa lahko priskoči na pomoč tudi pri vseh bolj trdovratnih lepljivih razlitjih.

Brezskrbno v čistem domu tudi s 5-letno podaljšano garancijo

Petletna garancija vključuje 2-letno tovarniško garancijo in 3-letno garancijo Samsung ter velja ob pogoju registracije na samsung5letgarancije.si najkasneje 30 dni od dneva nakupa. Prednaročila so na voljo samo pri pooblaščenih Samsung prodajnih partnerjih. Več informacij o sami promociji tukaj: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/