Zanimivosti

Kozmetika Afrodita navdušila z novo CHERRY BLOSSOM SPA linijo za telo s pridihom japonske lepote

Oglasno sporočilo
19. 5. 2022, 14.43
Posodobljeno: 19. 5. 2022, 14.44
Deli članek:

Lepota, nežnost, ženstvenost in popolnost - so izrazi, ki le približno opisujejo novo kolekcijo 100% SPA CHERRY BLOSSOM iz Kozmetike Afrodita.

Simbolično vas popelje na daljno Japonsko, od koder izvira eden najlepših poklonov naravi - tradicija občudovanja cvetočih češenj, imenovanih sakura.Čudovita cvetoča drevesa pomenijo simbol upanja in prenove, zato se ljudje vsako pomlad, obujenemu življenju in minljivi lepoti teh krhkih cvetov poklonijo s praznikom hanami.

100% SPA Cherry Blossom je kolekcija treh izdelkov: čutnega masažnega olja, sladkornega pilinga in razkošnega moussa za telo. Odlikuje jih romantična dišava češnjevih cvetov, prefinjeno vtkana v nežne in puhaste teksture, kar omogoča popolnoma novo negovalno doživetje.

Za predstavitev omamno dišeče linije so v Kozmetiki Afrodita izbrali romantični vrt Lili Novy ter nam povedali:

»Pri ustvarjanju CHERRY BLOSSOM je bila naša želja opojnost češnjevih cvetov prenesti v intimo lastnih lepotnih ritualov, tako kot jih že stoletje uporabljajo Japonke. Božanski vonj češnjevega cveta sakure na koži zariše sledi pomladno igrivost in poudari ženstvenost.«

Trije izdelki, ki lepo povezujejo spa lepotno rutino so:

100% SPA CHERRY BLOSSOM Sladkorni piling za telo nežno odstrani odmrle suhe kožne celice in zagotavlja čutno doživetje nege vsem vrstam kože. Puhasta formula karitejevega masla in organskega kokosovega olja pričara neverjetno mehko kožo.

100% SPA CHERRY BLOSSOM Mousse za telo lahke, puhaste teksture je obogaten z organskim kakavovim in karitejevim maslom ter milikapsulami vitamina E, ki se ob nanosu nežno raztopijo na koži.  Mousse ustvarja čudovit občutek mehkobe, navlaženosti in svilnate gladkosti.

100% SPA CHERRY BLOSSOM Masažno olje razvaja vse čute s svojim očarljivim in omamno dišečim vonjem po pomladi in češnjah. Vsebuje čista negovalna olja jojobe, kokosa in sončnice, ki se z močjo dotika lepo vpijejo v kožo, ji dajejo mehkobo in voljnost. Nas pa sprostijo, umirijo naše misli in čustva ter povrnejo življenjsko energijo.  

Izjemna linija 100% SPA CHERRY BLOSSOM vsebuje do 99% sestavin naravnega izvora, ne vsebuje parafina, silikonov in parabenov ter je veganska.

Na izjemno obiskanem dogodku so bili predstavniki medijev, mode in vplivneži, ki so bili  navdušeni nad cvetočimi kotički z izdelki Cherry blossom.

Dodatno sta pomagali pričarati japonsko vzdušje gejši, Megumi Yoshida pa je vsem prisotnim  izpisala ime z japonskimi pismenkami.

Brbončice so prisotnim razvajali zmagoviti koktajli Drage Kepeš, najboljše barmanke na svetu, ki je naslov osvojila ravno v Tokiju leta 2016.

Pozdravimo torej življenje z žametno mehko in izjemno dišečo negovano kožo in naj vas razvajanje z romantičnimi češnjevimi cvetovi linije CHERRY BLOSSOM vsak dan spomni, da svoje ženstvenosti ne prepuščate naključju. Seveda na Afroditin način.

Več o liniji CHERRY BLOSSOM Kozmetike Afrodita na naslednji povezavi:

https://webshop.afroditacosmetics.com/slo/nega-telesa-bc/100-spa-bc

Afroditina linija 100% SPA CHERRY BLOSSOM je na voljo v drogerijah DM, TUŠ, MUELLER, prodajalnah Interspar, Spar, Leclerc, Nama, v spletni trgovini Afrodite: webshop.afroditacosmetics.com in v Afroditinih prodajalnah v Ljubljani (Kongresni trg 15) in v Rogaški Slatini (Kidričeva 54, Zdraviliški trg 10 (GH Donat) in Celjska cesta 6 (Hotel Slatina).