ribe niso ujeli

FOTO: Izgubil poročni prstan, nekaj mesecev kasneje ga je potapljačica opazila na ribi

R.T.
14. 5. 2021, 09.04
Posodobljeno: 14. 5. 2021, 15.14
Deli članek:

Ribe še niso ujeli.

Facebook
Prstan je izgubil med božičnimi prazniki, pet mesecev kasneje ga je domačinka opazila na ribi.

Suzie Quintal in njen mož Nathan Reeves, ki sicer živita v avstralski zvezni državi Queensland, sta med božičnimi prazniki obiskala otok Norfolk. Med plavanjem je Nathan izgubil poročni prstan. Suzie je povedala, da je mož prstan dolgo iskal, vendar neuspešno. "Vedno mu rečem, naj ga sname pred plavanjem. Izgubil ga je en dan pred drugo obletnico poroke," je povedala za Daily Mail Australia. Ker prstana nista našla, so se domačini na otoku odločili, da jima bodo pomagali, nekateri pa so zlat obroček iskali tudi z detektorjem kovin. Bilo je zaman.

Vest o paru, ki je izgubil prstan, je slišala tudi domačinka Susan Prior. Priorjeva pa ta teden med potapljanjem ni mogla verjeti svojim očem. Izgubljeni predmet je namreč uzrla na ribi in trenutek - še preden je riba odplavala stran - uspela ujeti v objektiv kamere. 

Domačinka je nato zakonca našla na družbenem omrežju Facebook in ju obvestila, kje je videla njun prstan."Nisem mogla verjeti. Na otoku imam nekaj prijateljev, ki so prepričani, da bodo prstan našli," je povedala Suzie in dodala: "Skrbi me le za ubogo ribo".