Zanimivosti

Ob prvem rojstnem dnevu pestro dogajanje v ALEJI

Oglasno sporočilo
13. 5. 2021, 09.39
Posodobljeno: 13. 5. 2021, 11.01
Deli članek:

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA je vse v znamenju praznovanja 1. rojstnega dne. Prava atrakcija je igranje mini golfa na kar devetih točkah po celotnem nakupovalnem središču, tudi na aktivni strehi oz. na športnem delu ALEJE SKY. Igranje mini golfa navdušuje tako najmlajše kot tudi starejše, palico za golf pa je skupno »vihtelo« že več kot 500 družin.

V igri so se med drugim preizkusili tudi znani Slovenci, in sicer pevka in podjetnica Rebeka Dremelj, raper Rok Terkaj – Trkaj in pevka Nuša Derenda. Bili so navdušeni nad posebnim doživetjem in nad možnostjo, da so lahko tudi po nakupovanju odigrali partijo mini golfa.

Celotno praznovanje bo v ALEJI potekalo vse do sobote, 22. maja. Obiskovalce čakajo številna presenečenja, popusti in nagradne igre. Od danes bo v središču še posebej veselo, saj bo nakupovalne ulice dodatno popestrila živa glasba. Obiskovalce bodo zabavali številni glasbeniki, čarovnik, mož na hoduljah in veliko animatorjev. Tako bo praznovanje rojstnega dne še lepše in bolj zabavno. Poskrbljeno je za varnost, tako da so lahko obiskovalci brez skrbi.

Robert Krumpak
Rebeka Dremelj je v Aleji odigrala partijo mini golfa. (foto Robert Krumpak)

Obiskovalce v času praznovanja čaka rojstnodnevna nagradna igra in posebno doživetje na ALEJA foto točki. Posnamete lahko resne ali zabavne fotografije, jih pošljete na svoj elektronski naslov ali pa jih delite svojim prijateljem. Če fotografijo objavite tudi na družbenih omrežjih in jo označite z #aleja_ljubljana, sodelujete v žrebu za darilne bone Desetak.

Z letakom ugodnosti lahko v kar 80 sodobnih trgovinah in lokalih še bolj uživate v nakupovanju. Ob nakupu nad 10 evrov v vseh trgovinah in lokalih pridobite tudi letak za sodelovanje v nagradni igri s privlačnimi nagradami.

Pevka Nuša Derenda in direktor ALEJE Toni Pugelj (foto LIME 'N' LEMON)

Posebno doživetje je na ALEJI SKY, kjer bo v času praznovanja potekalo tudi posebno športno doživetje in kjer se bodo lahko obiskovalci pomerili v številnih športnih aktivnostih z znanimi športniki in influencerji. Obiščite ALEJINA družbena omrežja, kjer najdete vse informacije in pogoje sodelovanja. V prijetnem ambientu in ob pogledu na še vedno zasnežene Kamniško-Savinjske Alpe pa si lahko vse dni v tednu privoščite okusen zajtrk ali celotno kosilo v lokalih Imperio Mexicano, Han, Chianti, Chuty’s, Vino in Ribe, McDonald's in Boul.

ALEJO lahko obiščete od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, v soboto pa so vse trgovine odprte že ob 8.00. Interspar in Müller se tudi med tednom odpreta že ob 8.00. V nedeljo so odprti gostinski lokali v ALEJI, nekateri svoja vrata odprejo že ob 9.00. Vse podrobnejše informacije o delovnih časih posameznih trgovin in lokalov obiskovalci najdejo na spletni strani www.aleja.si in družbenih omrežjih ALEJE.

ATP Pierer
ALEJA je najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji (foto ATP Pierer)

V nakupovalnem središču sta v tem času varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev še vedno na prvem mestu. Z visokimi higienskimi standardi, ki med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev, nakupovanje v nakupovalnem središču tudi v tem času ostaja varno in prijetno. Higienski ukrepi so bili nedavno tudi certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Raper Trkaj med igranjem mini golfa na ALEJI SKY (foto Robert Krumpak)