Zanimivosti

FOTO: Anja Ramšak in Robert Roškar julija pripravljata poletni spektakel!

N.N.
24. 6. 2020, 13.40
Posodobljeno: 24. 6. 2020, 13.45
Deli članek:

Voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar bosta poskrbela, da bodo julijska jutra na Radiu 1 polna zabave, smeha, domislic in vrhunskih šal.

Darja Štravs Tisu
Anja Ramšak in Robert Roškar

Najbolj prismojeno radijsko dvojico je Slovenija spoznala predvsem po zelo uspešni seriji »prankov« Nategni in pobegni, ki imajo na Youtube-u že skoraj 2 milijona ogledov! Od 6. julija pa bosta vodila jutranji program, ki za enkrat še nima imena. Bo to Ramšak in Roškar poletni show, ali bo Roškar in Ramšak poletni show? Trenutno se še dogovarja, kdo bo omenjen prvi. Se jima bo uspelo dogovoriti, preden bo poletje mimo?

Darja Štravs Tisu
Anja Ramšak in Robert Roškar

»Ne morem si predstavljati, da bi bilo julija zjutraj komurkoli dolgčas. Ne nama in ne poslušalcem. Okrog naju je vedno veliko dogajanja, veliko drame, veliko smeha, veliko kričanja, veliko hecanja. Takšno si vsak od nas želi poletje,« je navdušeno dejal Roškar.

Darja Štravs Tisu
Anja Ramšak in Robert Roškar

Anja in Robert sta na trenutke kot pes in mačka, ko nista skupaj se pogrešata, ko pa sta, pa komaj čakata, da potegneta eden drugega za nos! »Od najinega showa lahko pričakujete veliko smeha, ne bo ušla niti kakšna sočna beseda, mogoče se zgodi celo kakšen nateg. Samo, da Roškar tokrat ne bo mogel nikamor pobegniti. Od svojega novega sovoditelja pa pričakujem, da zna skuhati kavo in narediti jajca na oko,« je razkrila Anja, Robert pa dodal: »Jaz zelo rad delam sam, ker imam rad stvari pod kontrolo in jih takrat lahko lepo nadzorujem (smeh). Zdaj se bom moral malce prepustit. Je pa res, da se z Anjo odlično poznava in to bo en velik spektakel! Jutranjega vstajanja se ne veselim, ker nisem jutranji človek, ampak Anjine družbe pa se. Midva sva klasičen primer disfunkcionalnega razmerja: imava se rada, a si hkrati greva tudi na živce. Popolno.«

Darja Štravs Tisu
Anja Ramšak in Robert Roškar