Zanimivosti

Ne pozabite na najljubšo glasbo!

Oglasno sporočilo
24. 6. 2020, 13.09
Posodobljeno: 24. 6. 2020, 13.19
Deli članek:

Poletni večeri so kot nalašč za prijetna druženja na domačem vrtu ali terasi. Povabite svoje najljubše prijatelje, jih pogostite z dobro hrano in osvežilno pijačo, ter skupaj preživite nekaj neprecenljivih trenutkov.

Ker nobena nepozabna zabava ne sme miniti brez dobre glasbe, poskrbite tudi za najglasnejši in najbolj aktualen nabor uspešnic, ob kateri boste zapeli, zaplesali in se zabavali še pozno v noč.

Žurajte z Aktualom!

Aktual je prvi slovenski radio, ki brez zadržkov predvaja izbor zabavnih hitov iz Slovenije in bivše skupne domovine. Da bi si olajšali izbiro glasbe in pripravo seznama glasbenih uspešnic, lahko preprosto preklopite na frekvenco radia Aktual in se ekipi zabavnih voditeljev pridružite na kateri od najglasnejših radijskih zabav v Sloveniji.

Nepozabne radijske zabave

Se boste z najbližjimi zabavali v petek? Preklopite na Aktual, kjer vas bosta vse od 17.00 ure dalje v Aktualovi Galami zabavala vedno glasna in nasmejana Dean On The Mike in Anita Gošte.Sledite jima lahko tudi na Facebooku radia Aktual, kjer oddate svojo glasbeno željo in z malo sreče bosta samo za vas in vašo družbo zavrtela uspešnico, ki jo boste izbrali vi in vaši prijatelji. Ker se petkove zabave ne končajo tako zgodaj, vas bo takoj po Aktualovi Galami do poznih ur zabavala še glasna in odmevna Petkova Pumpa.

Se boste z najbližjimi zabavali v soboto? Na Aktualu je poskrbljeno tudi za sobotne žurerje – pridružite se radijskim valovom Aktuala in ekipi Mega fešte, ki vsako soboto znova poskrbi za najglasnejšo zabavo pri nas. Tudi njim lahko sledite na Facebooku radia Aktual, kjer oddate svojo glasbeno željo in z malo sreče bodo samo za vas in vašo družbo zavrteli uspešnico, ki jo boste izbrali vi in vaši prijatelji.

Z najbolj poslušano radijsko postajo v Sloveniji je zabava zagotovljena. Zberite prijatelje, preklopite na njihovo radijsko frekvenco in uživajte v kateri izmed najglasnejših radijskih zabav pri nas!