RTF-X-MAS

Na veliki predbožični predstavi plesalci pokazali vse, kar premorejo

pr
8. 1. 2019, 10.22
Posodobljeno: 8. 1. 2019, 10.26
Deli članek:

Plesalci The Artifex, ki so aktualni državni, evropski in svetovni prvaki v kraljevi disciplini - hip hop – velika formacija, tudi v predprazničnem obdobju ne počivajo.

The Artifex
Plesalci šole The Artifex.

Tako so s svojimi plesnimi učenci šole RTFX v Španskih Borcih dne 22.12.2018 organizirali svojo veliko predbožično predstavo imenovano RTF-X-MAS, kjer so pokazali vse kar plesna šola premore. 14 različnih plesnih skupin je nastopilo pred ljubitelji plesa in pred starši in prijatelji pokazalo svoje plesne mojstrovine. Od najmaljših, starih tri leta, ki komajda šele stojijo na lastnih nogah, do hip hop mam in fotrov, ki so videli že več kot štiri pomladi, vsi so bili povezani na enem odru.

The Artifex
Hip hop - velika formacija

Obenem so na prireditvi, ki je v enem večeru bila kar dvakrat razprodana sodelovali tudi; uveljavljena ekipa LED Motion, ki nastopa s svojimi svetlobnimi efekti po celem svetu, vrhunski raper Nipke, zmagovalec talentov Jernej Kozan, dogodek pa je povezoval izkušeni MC Trkaj, ki je gledalce večkrat pripravil do smeha in miganja.

The Artifex
Plesalci

»Veseli me, da se lahko na takšnih dogodkih podružimo in se povežemo v prazničnem duhu. Pomembno je da imamo en drugega,« je dejal Trkaj. Glavni koreograf Žiga Mlakar pa dodal: »Takšni večeri so pomembni za našo plesno šolo in za ples. Skrbimo za več kot 300 plesalcev in to nam je v čast, da nam starši zaupajo. Z veseljem jih bomo oblikovali v vrhunske plesalce tudi v novem letu, ki prihaja.« »Za plesno šolo, s katero sodelujem že od začetka in v njej tudi poučujem je pomembno, da je prisotna skupnost. Skupaj smo ena velika družina, ki se podpira in skupaj raste,« pa je povedal raper Nipke.

The Artifex
Nipke

Zahvala pa gre tudi pokroviteljem, brez katerih takšni dogodki ne bi bili mogoči. To so zavarovalnica Adriatic AS s programom Migi Migi, Lidl, JBL ter avtohiša AC Kondor, Kino Bežigrad in Iskratel.

The Artifex
Hip hop

Hvaležni smo in upamo, da bomo še dolgo sodelovali, dodaja ekipa, ki slovi po svojih presežkih, tako na domačem kot na svetovnem podiju.

The Artifex
Trkaj in ostali sodelujoči.

The Artifex
Plesali so tudi najmlajši.

The Artifex
Publika