Ljubezen

Znamenja, da nam naši dragi trkajo iz nebes

Sonči Nered-Čebešek / Novice Svet24
9. 6. 2018, 16.22
Deli članek:

Devet let je minilo, odkar je duhovna zdravilka Cristy Žmahar dobila na nebu najsvetlejšega angela varuha. Zaradi maminega slovesa zlomljeno srce je takrat objela nevidna ljubezen.

Dreamstime
Verjetno si vsi želimo ostati povezani s svojimi dragimi v Nebesih. Jim povedati, da nas je strah ali da smo veseli.

Njena mama je bila razlog, zakaj je poiskala duhovno rast, ko se je zdelo, da upanja ni. »Le kdo bi si mislil, da bo njena nevidna sled pustila pečat v tem, da sem postala duhovna učiteljica, ki lahko ponudi upanje vsem v temi in žalosti?« je z nežnostjo v glasu vprašala Cristy.

Dobronamerno Cristy tudi nam ponuja upanje, saj smo bili vsi kdaj žalostni ob izgubah življenja. Kako do nebeških znakov? Kako vedeti, da vam bodo vaši dragi pomagali iz Nebes?

BESEDE

Cristy: »Mnogi strašijo, da je čutenje posmrtnega življenja nevarno in da je treba 'mrtve pustiti pri miru'. Pri miru pred ljubeznijo in svetlobo? Zakaj bi nekdo, ki nas je ljubil na Zemlji, postal v svetlobi nevaren?«

Besedne komunikacije pridejo prek glasbe, besed v filmu, besed, ki so nekje napisane, a to niso »samo« besede. Ko jih vidite, preberete ali slišite, je njihovo sporočilo jasno in ne pušča dvomov. To so radiji, ki začnejo glasneje predvajati eno pesem in nosijo informacije, ki ste jih tiho v sebi iskali. To so besede, ki jih nekje preberete ter ne morete zadržati občutka ganjenosti in cmoka v grlu. To so besede, ki jih ne samo slišite ali berete, temveč jih začutite. Od tega trenutka dalje nabrusite svoja ušesa, morda boste šokirani, kaj vse slišijo ušesa, ki so pripravljena poslušati.

VIZUALNOST

Vizualne komunikacije so komunikacije, v katerih pokojniki prevzamejo fizični obris, ki ga prepoznate. Nemalokrat so se neznani izvori energij in obrisov pojavili tudi na fotografijah. Ja, seveda, le kdo bi pustil, da bodo izvzeti iz družinske fotografije? 

VONJ

Komunikacije prek vonja so izredno lep in niso redek pojav. Prek vonja pokojnik potrjuje svojo prisotnost. Po navadi izberejo vonje, ki bodo jasno dali vedeti, da so v prostoru oni – vonj po njihovih oblačilih, parfumu, najljubšemu cvetju in podobno. 

Dreamstime
Cristy s svojo mamo, ki jo iz Nebes bodri in ji predaja skrivne zapiske, da lahko opravlja preizkušnje življenja.

ČUTILA

Dotiki Nebes so velikokrat fizične narave. Ko te nekdo poboža, se te dotakne in ti da oporo, ko jo najbolj potrebuješ. Včasih morda ne bo dotik, boste pa čutili, da stojijo za seboj. Čutili jih boste v sobi.

SIMBOLI

Pokojniki pravzaprav radi obdarujejo svoje drage na Zemlji. S predmeti, ki spominjajo na njihovo ljubezen in ki jih bodo njihovi dragi lahko prepoznali. Včasih premikajo predmete na nemogoča mesta, da se pošalijo in potrdijo, da so bližje, kot si mislimo. Včasih se javljajo prek mavric, metuljev ali živali. Uporabijo lahko vsako žival in vsak predmet, da se približajo v spoznanju prisotnosti. Univerzalnega branja teh predmetov ali simbolov ni. Da, saj obstajajo. Velikokrat rečemo, da če vidimo mavrico ali metulja, je blizu pokojnik. Drži. Toda toliko je še drugih simbolov in težko jih je posplošiti. Karkoli vam simbol pripoveduje kot svojo zgodbo – to je tisto pravo sporočilo. Samo zaupati morate v njegovo resničnost.

SANJE

Komunikacije v sanjah niso samo sanje. So druženja, so sporočila, so potovanje naših duš, ki se srečujejo z dušami naših dragih v Nebesih. Zato imate tako močen občutek po takih sanjah, da ste bili res tam in da ste se resnično družili z njimi – ker ste se. Pokojnike lahko tudi zaprosite za druženja v sanjah. In počakajte, da izberejo pravi trenutek in stkejo najlepšo mrežo sanj, v katerih se boste znova srečali.

TEHNIKA

Električne komunikacije so ene najbolj pogostih komunikacij, saj so električni valovi lahkotna igračka za vibracijo duše. Največ zgodb sem vedno slišala ravno na račun elektrike. Utripajoče luči, razni predvajalniki, ki so predvajali glasbo, ne da bi bili sploh priključeni na električno omrežje, prižiganje televizije, klici na telefon z vzpostavljeno zvezo, a »smrtno« tišino na drugi strani in podobno.