Droge iz ljudi izvabijo najrazličnejše občutke. No, iz moškega, ki sicer sliši na ime Marek H., je LSD izvabil njegovo živalsko naravo. Študent Marek (21) je bil po zaužitju droge namreč prepričan, da je sibirski tiger, zato je odvrgel vsa oblačila in po vseh štirih skakal po gozdu. O dogodku najverjetneje ne bi pisali svetovni mediji, če Mareka med golim poskakovanjem po češkem gozdu po vseh štirih, ne bi posnele nadzorne kamere. Marek je kasneje povedal, da je drogo vzel, da bi si pomagal pri depresiji.

Kako pa so si pomagali lovci, ki so na posnetkih opazili mladeniča, ki po gozdu skače po vseh štirih, mediji ne navajajo.

Marek je policajem priznal greh in jim povedal, da je droga prebudila njegovo "pravo osebnost" ter da je verjel, da je postal sibirski tiger. Dodal je, da je odvihral v gozd, ker je "nekaj zavohal" in je moral slediti vonju, da bi videl, za kaj gre. V osmih urah je Marek naredil več kot 20 kilometrov ob češko-poljski meji. Ker ob prihodu policistov pri sebi ni imel prepovedanih drog, jo je odnesle le s kaznijo, saj mu je policija dovolila, da odskaklja na svobodo.