Zanimivosti

Nova generacija nas je navdušila!

Oglasno sporočilo
5. 12. 2016, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nova generacija pomivalnih strojev Gorenje SmartFlex ima samo eno nadpomenko: brilijantno. Preverite, zakaj.

Poenostavite si življenje!

Gorenje poenostavlja življenje namesto vas, zato ni čudno, da še naprej sledi sloganu 'LIFE SIMPLIFIED'. 

In kaj to pomeni?
V Gorenju ustvarjajo aparate, ki izboljšujejo kakovost življenja, saj se prilagodijo življenjskemu slogu uporabnika in mu omogočajo, da si lahko svoj čas razporedi po svoje. 

Pomivalni stroj SmartFlex lahko pomije kar 16 pogrinjkov naenkrat, vsaka njegova podrobnost pa je skrbno premišljena, da je uporaba kar se da enostavna in ergonomična.

Izjemno hitro, bliskovito in bleščeče
So stvari, ki jih je vredno čakati. Pomivalni stroj nikakor ni ena izmed njih, posebej če imate goste in morate v kratkem času večkrat uporabiti krožnike, pribor in kozarce. S pomivalnim strojem SmartFlex se vam posoda sploh ne bo utegnila nakopičiti. Hitri 20-minutni program s funkcijo SpeedWash bo s posodo namreč opravil, še preden boste postregli s kavo!

Tehnologija IonTech: konec neprijetnih vonjav
Kadar umazano posodo nalagamo v pomivalni stroj več dni, preden ga dovolj ne napolnimo in vklopimo, nas napol naložen kaj hitro opozori nase z neprijetnim vonjem. Z napredno tehnologijo IonTech so v Gorenjevih pomivalnih strojih takšnim neprijetnim opomnikom naredili konec. IonTech temelji na principu naravnega procesa ionizacije ter brez kakršnihkoli umetnih snovi odstranjuje neprijetne vonjave, v pomivalnem stroju pa tako ohranja svežino, tudi kadar je poln umazane posode. Vklopili ga boste lahko šele takrat, ko bo vam to ustrezalo, kuhinja pa bo vedno ostala sveža.

SmartFlex, odpri se!
Ko pomivalni stroj Gorenje SmartFlex zaključi pomivanje, mu za brezhibno posušeno posodo ne bo treba prav nič pomagati z odpiranjem vrat ali brisanjem ostankov vode s posode. Vrata aparata se po končanem pomivanju namreč samodejno priprejo, da lahko izpustijo odvečno paro in omogočijo dotok svežega zraka. Tudi plastična posoda, ki se sicer težje posuši, bo s tehnologijo TotalDry popolnoma suha. Odlična rešitev za hitro sušenje z nizko porabo energije. Pametno, kajne?