Zanimivosti

Na sLOVErotiko po ideje za lepšo spolnost

Oglasno sporočilo
5. 12. 2016, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Od petka do nedelje, 9.-11. decembra, bo v Celju 9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki vsako leto znova premika meje, razbija tabuje in preganja predsodke.

Več kot 40 erotičnih nastopov, modna revija ter bogata ponudba erotičnih pripomočkov in izdelkov za lepšo spolnost priznanih blagovnih znamk bo zaznamovalo tri sejemske večere.

Voditeljski par sejma bosta Oriana Girotto in Tadej Bricelj. V glavnih vlogah na osrednjem prireditvenem odru sejma pa se bodo s svojim programom predstavile tri pornese Simony Diamond, Tyra Moon in Mira Cuckold, tri vrhunske striptizete Bonita, Charlie in Giselle ter trije slačifantje Melvyn, Ronnie in Tyson. V spremljevalnem programu, kot gostja sejma se v organizaciji razstavljavca vrača domača pornesa La Toya, ki je pred kratkim posnela nov film za odrasle. 

9. sLOVErotika prinaša še novo scensko podobo odra, tribuno za gledalce, gostinska ponudba bo prilagojena tematiki sejma. Na svoj račun bodo prišli tudi zahtevni ljubitelji piva, saj bodo v ponudbi craft piva.

Prva dva večera do 1. ure zjutraj – Akcija 3 + 1 v nedeljo
9. sLOVErotiko bo prva dva večera mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj.

V nedeljo pa bo sejem obiskovalce gostil od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. Za tretji sejemski dan v nedeljo (11.12.) pa so v Celjskem sejmu pripravil še posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Darila pa bodo znova deležni tudi tisti, ki na dan obiska sejma praznujejo rojstni dan, saj jim bodo vstopnico za obisk sLOVErotike podarili. Darilca pa bodo ob nakupu vstopnice deležni tudi tisti, ki bodo sejem obiskali v petek, 9.12.

Več o dnevnem programu, predstavitvah nastopajočih erotičnih zvezdnic in zvezdnikov ter sodelujočih razstavljavcih na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.