SLAVNE MANEKENKE

S to fotografijo je izzvala burne reakcije

A.K.
5. 12. 2016, 15.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Yolanda Hadid, mama dveh svetovno znanih manekenk, Belle in Gigi Hadid je nedavno objavila staro fotografijo sester in z njo dvignila prah.

Profimedia

Mnogi so ji namreč očitali, da fotografija za javnost ni primerna.

Nekdanja manekenka in resničnostna zvezdnica Yolanda Hadid je izjemno ponosna na svoji dve hčerki, Gigi in Bello, ki sta letos skupaj hodili po modni prvi prestižne revije Victoria's Secret v spodnjem perilu. Najpomembnejši trenutek za družino Hadid je Yolanda zabeležila z objavo fotografije na Instagramu iz otroštva svojih hčerk, na kateri deklici nosita angelska krilca. Kar pa je zmotilo večino njenih sledilcev, pa je dejstvo, da sta deklici na fotografiji popolnoma goli. »Fotografirala sem svoja angelčka pred 17 leti. Danes je dan, ko skupaj kot angelčka hodita po modni pisti,« je zapisala nekdanja manekenka in dodala, da se »sanje res uresničujejo«.

Profimedia

»Ta fotografija bi bila v neki drugi kulturi in v nekem drugem času popolnoma nedolžna, v današnjem svetu pa je to preveč,« je zapisala ena izmed njenih sledilk na Instagramu. Nekdo drug pa je zapisal: »Tole nikakor ni primerno za objavo, umaknite to fotografijo.«