Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 18. aprila

R.T.
18. 4. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Danes vas čaka nekaj obremenitev. Opraviti imate z osebo, ki vam je že doslej pokazala več različnih obrazov. Morda je čas, da se umaknete in se začnete odločati po svoje.

BIK – Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše poslovne odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki meri.

DVOJČKA – O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo vseeno.

RAK – Lotili se boste nečesa zahtevnega, da bi izboljšali svojo finančno situacijo. Sami sebe boste presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, pa tudi uspeh ne bo izostal.

LEV – Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti, ki se bodo pojavljale. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tiste reči, ki so vam blizu.

DEVICA – Ko boste pomagali pri neki malenkosti, boste ugotovili, da je v vaši bližini zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru.

TEHTNICA  Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite svetu in poiščite mesto, ki si ga zaslužite. Pod vplivom čustev boste svet doživljali nejasno.

ŠKORPIJON – Kovali boste načrte prihodnosti. Toda zadeve se bodo kmalu spremenile. Nekaj zdrave previdnosti glede službe ne bo odveč. Po drugi strani je res, da je sreča na strani pogumnih.

STRELEC – Danes boste na področju službe v polnem teku. Vedno ste na lovu za novimi idejami. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to izrazito pozna na vaši samopodobi.

KOZOROG – Česar se boste danes naučili, dolgo ne boste pozabili. Ogreli se boste za nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko boljše volje.

VODNAR – Na poslovni poti se vam bo pokazala ugodna priložnost. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Sprostile vas bodo prijetne radosti v naravi.

RIBI – Ne boste se mogli diplomatsko izvleči iz navzkrižja poslovnih in zasebnih interesov. Ljubljena oseba bo tokrat nepopustljivo zahtevala svoje.