Zabava

Emi zamenjal Manjo

M.V.
18. 4. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Za nami je že sedmi teden snemanja oddaje Big Brother in v soboto smo se poslovili še od enega tekmovalca, ki se je ob tem poslovil od upanja na glavno nagrado v vrednosti 50 tisoč evrov. Tekmovanje je zapustil 25-letni kmet Filip.

mv
Voditeljico Manjo je za en večer zamenjal Emi.

Kanal A
Manjo je bolezen položila v posteljo.

Pravijo, da so spremembe edina stalnica življenja, zato niti nismo bili tako zelo presenečeni, ko smo v sobotni oddaji v vlogi voditelja namesto postavne Manje zagledali simpatičnega Emija Nikočevića, ki sicer voditeljici dela družbo v oddaji Big Brother Klub, v kateri vsak dan komentirajo dogajanje v hiši.

Emi oddaje sicer ni vodil v visokih petah, zato pa je spretno krmaril med dogajanjem v studiu in ob vključevanju v hišo. Medtem ko je en tekmovalec tekmovanje zapustil, je imel nadomestni voditelj pripravljeno prijetno presenečenje za vse moške stanovalce: v hišo je vselil skrivnostno damo, ki bo burila njihovo domišljijo. Emi je v Manjine čevlje stopil izjemoma, saj je nasmejana voditeljica zbolela; že prihodnjo oddajo se bo namesto iz bolniške postelje javljala iz studia.