Zabava

Axl na pomoč AC/DC

G.G./STA
17. 4. 2016, 12.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pevec skupine Guns N' Roses Axl Rose bo sodeloval s skupino AC/DC, ki se odpravlja na svetovno turnejo. Rose bo na turneji zamenjal pevca AC/DC Briana Johnsona, ki mu grozi izguba sluha.

"AC/DC bo turnejo Rock Or Bust World Tour nadaljeval s pevcem Axlom Rosom," so sporočili iz skupine AC/DC.

Avstralski rockerji so minuli mesec prestavili svojo turnejo, potem ko so zdravniki pevcu Johnsonu svetovali, naj prekine turnejo, če želi ohraniti sluh. Prihodnji mesec se skupina odpravlja v Evropo, kjer bodo med drugim gostovali v Nemčiji, Veliki Britaniji ter na Danskem in Portugalskem. Pred tem bodo imeli deset koncertov v ZDA.

"Člani skupine AC/DC bi se radi Brianu Johnsonu zahvalili za njegov prispevek in vdanost skupini," so sporočili iz skupine. "Želimo mu vse najboljše pri njegovih težavah s sluhom in prihodnjih avanturah," so še zapisali.

Axl Rose je sicer nedavno ponovno združil svojo skupino Guns N' Roses, ki je na začetku meseca v Las Vegasu odigrala prva koncerta po 23 letih. Junija bodo v Severni Ameriki odigrali 20 koncertov, pridružil pa se jim bo tudi kitarist Slash. Iz AC/DC so sporočili, da bo Rose po turneji z njimi poleti odšel na svojo turnejo.