Bitka parov

Lia in Aljoša: Ljudje, ki želijo drugim slabo, vedno dobijo sami po glavi

mv
16. 4. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V šesti oddaji Bitke parov je bil izločilni izziv nekoliko drugačen, saj tekmovalci niso sami odločali o svoji usodi. Poraženec je bil tisti, ki so mu drugi polnili posodo s tekočino, in kar štirje pari od šestih so tekočino zlivali k Lii in Aljoši. So v njiju videli največjo konkurenco? Pogovarjali smo se s parčkom, ki se je zameril sotekmovalcem.

POP TV
Simpatični par Lia in Aljoša je ugotovil, da očitno veljata za favorita, saj so se kar štirje pari obrnili proti njima in ju skoraj poslali domov.

Lia in Aljoša,po izgubljeni igri sta bila zelo razburjena, da so vama polnili posodo s tekočino. Kakšni so bili občutki takrat?
Občutek je bil grozen, počutila sva se čisto izdana, kot da sva komu res naredila kaj žalega, ko dejansko nisva nič naredila narobe. Ko je Klemen povedal pravila, sva samo pogledala vse tekmovalce in videla tisti hinavski nasmeh, češ, končno se ju bomo znebili. Prizadelo naju je, kako so bili veseli za najino nesrečo. Najhuje je bilo, ko je na koncu Tanja zavriskala od sreče »pa smo jih« in pokazala dobesedno največje veselje na svetu.

Vse je igra. Se vama ne zdi, da sta malo preveč resno vzela poraz?
Nama osebno se ni zdelo, da sva ga preveč resno vzela, ker je bila igra takšna, da nanjo nisi mogel vplivati in nisi mogel pokazati kakršnikoli sposobnosti, ampak si lahko samo sedel in gledal, da te nominirajo, ne da bi sam opravil izziv in dokazal, da nisi zadnji in nisi tako slab, da bi bil nominiran (tako je bilo vedno, skupinski izziv, če si zadnji, si nominiran).

Kaj si danes mislita o tem?
Danes se temu izzivu smejiva, sploh zato, ker je izid na koncu skorajda ubil sotekmovalce in so bili celi »posračkani«. Če bi še enkrat lahko odšla v hišo, bi čisto vse enako odigrala. V bistvu nama je zdaj zelo všeč, da sva bila na drugem stolu, ker se je sploh Tanji in Alešu vrnilo ... Kot je rekel: »What goes around comes around.« Izraz na Aleševem (Hren) obrazu je bil neprecenljiv, ko je Klemen rekel: »Edini, ki bo zapustil hišo, sem jaz.« Takšni ljudje, ki drugim želijo slabo, vedno sami dobijo po glavi, in to se je tudi njemu zgodilo.

Pop TV
Po incidentu sta še močnejša kot prej.


Sta se s pari potem še kaj pogovorila, kako ste zaključili?
S Tanjo in Alešem se nisva, ker sva vedela, da sta to naredila, ker pač nimava črednega nagona in ne slediva temu, kar ena oseba reče, in pa tudi zato, ker sva bila ogromna konkurenca v posamičnih in skupinskih izzivih. Bojano sem vprašala, zakaj je to naredila, pa je rekla, da se je z mano najmanj družila, ampak tega nisem verjela, ker se je videl privoščljiv nasmeh. Nika je sama prišla do mene in rekla, da jima ni druga preostalo, kar ji verjamem, saj sta držala skupaj s Tanjo in Alešem. Ivana in Aleš sta tudi naslednji dan stopila do naju in rekla, da sta to storila, ker jima noben drug ni naredil nič žalega. Njuno vlivanje v posodo me je najbolj razočaralo, saj smo se razumeli. Sicer sta od prvega dneva v hiši govorila, da bi prva ven vrgla Tanjo in Aleša, to mnenje pa sta spremenila v roku dveh dni, ko so se začeli malo pogovarjati s Tanjo in Alešem; larifari, tu vidiš, kakšna je oseba in da jo je treba jemati z rezervo.

Sta z vsemi ostala v dobrih odnosih tudi po oddaji?
V dobrih odnosih sva ostala z Jasmino in Urošem, Rebeko in Damirjem, Zvonko in Vojkom ter tudi Ivano in Alešem, ker ne gojiva zamere, ampak pač veva, kakšna sta, zato pa z rezervo. Z drugimi pari pa se sploh ne slišimo in po tem niti nimava potrebe, ker so nama neinteresantni. V redu sta se nama zdela še Nika in Aleš, ampak sta se bolj razumela z »Indijancema«.

Vama je dal poraz še več moči ali sta potem po malem obupala, ker sta ugotovila, da vaju pari ne marajo preveč?
Niti malo nisva obupala, samo še več zagona sva dobila, saj sva opazila, da so vsi videli v nama veliko konkurenco in so naju želeli izločiti, tega zadovoljstva pa jim nisva želela dati. Čisto vseeno nama je bilo, ali naju marajo ali ne, saj jih tudi midva nisva marala. Vsi so se zavedali, da če bi bil izziv takšen, da sam pokažeš svoje sposobnosti, bi midva verjetno zmagala.

Mislita, da so se vaju želeli znebiti, ker sta prevelika konkurenca?
Definitivno so se naju želeli znebiti zaradi konkurence. Poleg tega sva mlada, zabavna, iznajdljiva in direktna, to pa nekaterim ljudem, ki ne prenesejo resnice, gre v nos.