Zabava

Grozljiv škandal zaradi Mirele

mv
15. 4. 2016, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vsake toliko Big Brother stanovalce »pocrklja« z alkoholom in glasbo, da si lahko privoščijo malce zabave in se sprostijo, a zadnja zabava je malce ušla z vajeti.

voyo
Mirela si je dala duška. Celo malce preveč.

Nekateri so se namreč pretirano napili, med njimi je bila tudi Mirela, ki je slačila sostanovalce, na koncu pa se tako sprla z Jasminom, da je moral posredovati član produkcijske ekipe in jo odpeljati v posebno sobo, da se je pomirila.

voyo
Po ogromni količini popitega alkohola se je tako sprla z Jasminom, da je moral posredovati član produkcijske ekipe.

V sredo zvečer je v hiši potekala zabava, kot je še ni bilo. Alkohol je tekel v potokih, stanovalci so divje plesali in se povsem sprostili. A videti je, da je bilo za Mirelo alkohola vseeno malce preveč, saj je v vodi delala prave akrobacije, zlasti po Filipu in Gregorju, kar pa njenemu Marku ni bilo ravno všeč.

voyo
Mirela je Eriku slekla kopalke, on pa je užival v razkazovanju.

Ko se je zabava preselila v džakuzi, so stanovalci glasno prepevali in se zabavali, najbolj pa se je sprostila prav Mirela, ki je poskrbela za pravi incident, ko je Eriku slekla hlače. Ta je nato brez sramu nadaljeval razkazovanje svojega premoženja, Mirelinemu Marku pa to ni bilo niti najmanj všeč.

voyo
Zadnjico je molela Klemnu, ki ni vedel, kako naj se na to odzove.

Ko se je začela božati po intimnih predelih in osvajati Filipa ter nato poljubljati Gregorja, mu je prekipelo. »Saj ti si gej, tako da s tem ni nič narobe. Pa rada te imam,« je Mirela rekla Gregorju in se mu obesila okoli vratu. S tem pa večera še ni bilo konec. 

Mirela se je tako napila, da je nadlegovala moške stanovalce, nato pa se z Jasminom spustila v glasen prepir, ki ga je pomiril šele producent. 

Potrebno je bilo zunanje posredovanje

Zaradi popitega alkohola se je Mirela namreč zapletla v glasen prepir z Jasminom, s katerim sta si že nekaj časa v laseh. Postala sta tako glasna in nasilna, da je prvič v zgodovini slovenskega Big Brotherja v dogajanje moral poseči član produkcijske ekipe. Takole so položaj v hiši opisali na Pro Plusu. »Stanovalci so včeraj zvečer imeli zabavo, na kateri so pili tudi alkoholne pijače. Pila sta tudi Mirela in Jasmin, med katerima je prišlo do prepira. Mirela in Jasmin sta imela glasen prepir, in ko je produkcijska ekipa ocenila, da se stanovalca sama ne bosta pomirila, je kamere obrnila in vstopil je član produkcijske ekipe, ki je Mirelo pomiril in jo namestil v sobo presenečenja, kjer je prespala,« so sporočili in poudarili, da zdravniško posredovanje ni bilo potrebno.

voyo
Filipa je nagovarjala, naj se jo dotika.

voyo
Gregorja je poljubljala po vratu.