Zabava

Še drugič se je poslovil Blaž

B.P.
16. 4. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tokratni forum je bil spet usoden za Blaža, saj se je moral od igre za 50 tisoč evrov posloviti že drugič. Več spretnosti sta v forumu pokazali tekmovalki Breda in Emanuela.

planet tv
Blaž je v obračunu spet izgubil, tokrat proti "nepremagljivi" Bredi, zato mu je Lili Žagar lahko samo še pomahala v slovo.

Tokratni forum se je začel z vprašanjem, kaj je bil pravi motiv, da je David za drugo udeleženko boja izbral Bredo. Po dvorcu se je namreč šušljalo, da naj bi Miro in David imela dogovor, zaradi česar se je Breda počutila izdano z Mirove strani. Napovedala je celo, da se bo Miru maščevala in ga izbrala za tretjega udeleženca turnirja. To se na koncu vseeno ni zgodilo, saj sta Blaž in Breda izbrala Emanuelo.

Planet TV
Potem ko je Blaž prvič že izpadel iz šova, ga je župan vpoklical nazaj, ko je šov zapustila Gloria. Očitno mu zmaga ni usojena.

Prva igra, v kateri so morali tekmovalci čim bolj približati diske sredinski označbi, je bila zelo izenačena, vseeno pa je nekaj več spretnosti pokazala Emanuela in si že po prvi igri rešila kožo. V odločilnem obračunu sta se tako pomerila Breda in Blaž. Njuna naloga je bila zvezanih oči sestaviti maketo kočije. Breda je bila hitrejša in Blaž je že drugič moral zapustiti igro.

Spomnimo, da je Blaž že v prvih tednih moral zapustiti šov, a se je potem vrnil po samodejnem odhodu tekmovalke Glorie. S to zmago si je Breda, ki med sotekmovalci ni preveč priljubljena, še utrdila svoj položaj nepremagljive v forumu, kar ji bo verjetno še dodatno vlilo samozavest za nadaljevanje boja za veliko denarno nagrado.