Big Brother

Mirela že pakira kovčke?

mv
16. 4. 2016, 20.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ko se je Mirela zbudila po prekrokani noči, v kateri so jo člani produkcijske ekipe preselili v sobo presenečenja, da se je umirila, saj naj bi doživela živčni zlom, je bila polna obžalovanj. Opravičevala se je vsem po vrsti, razmišljala pa naj bi celo o tem, da prostovoljno zapusti hišo.

voyo
Mirela čuti posledice noči, ko naj bi neuradno doživela živčni zlom.

voyo
Novomeščanka obžaluje svoje obnašanje.

V svojem opravičevalnem »pohodu« se je Mirela najprej ustavila pri Almi, ki jo je na večer incidenta zmerjala s hudimi žaljivkami. »Oprosti, veš, da nisem tako mislila. Nikoli ti tega sicer ne bi rekla,« je Mirela razložila Velenjčanki. Slednja je opravičilo sicer sprejela brez pretirane drame, a je 39-letni Dolenjki svetovala, da bi, če bi bila na njenem mestu, raje že spakirala kovčke in zapustila hišo.

Dalibor ji bo prostovoljno sledil

V tem primeru ima namen oditi tudi njen zvesti prijatelj Dalibor. »Sama od sebe ne bom šla ven. Če me bo Big Brother poslal ven, bom šla. Nihče od stanovalcev pa mi ne bo govoril, naj spakiram in grem,« je 40-letnica potožila Daliborju, ki ji je že obljubil, da če hišo zapusti ona, gre v trenutku z njo.

»Bova zunaj skadila eno cigareto. Res ti hvala, Dalibor. Ker si pravi prijatelj,« se mu je zahvalila in dodala, da iz hiše ne gre, ker ji je žal Marka in ga ne želi zapustiti. »Želijo se me znebiti in zdaj vsaj imajo razlog, da me sovražijo, prej ga niso imeli,« je prepričana Mirela.

Marko ji poskuša stati ob strani, a tudi njemu ni bilo najbolj všeč, kako se je njegova srčna izbranka obnašala tisti večer. Bo Mirela, čeprav ni nominirana, res danes morala zapustiti hišo?

voyo
Marko ji poskuša stati ob strani v težkih trenutkih.