Zabava

Prihaja sezona veselic

am
17. 4. 2016, 09.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sezona veselic se šele dobro začenja, dogaja pa se že na polno. Mladi očitno še vedno radi slišijo harmoniko in se zabavajo ob domači glasbi, sploh če je v igri vseslovenska radijska veselica.

M24.si
Petkovo pumpo lahko tudi najamete – pokličite 041 333 333.

To dokazuje tudi Petkova pumpa, nadvse popularna vseslovenska radijska veselica, ki jo lahko poslušate ob petkih od 20. ure dalje na Radiu Veseljak, Radiu Aktual in Veseljak TV, pa tudi na množično obiskanih zabavah na terenu po vsej Slovenji.

Za Petkovo pumpo v studiu vsak petek poskrbita vedno nasmejana Nina Cestnik Pavlič in Mitja Grajzar, voditelj z najbolj žametnim glasom, medtem ko so odmevne zabave Petkova pumpa na terenu po vsej Sloveniji v domeni DJ Boštjana in Johnyja DJ-ja, ki vsakič znova poskrbita, da se pleše in zabava še pozno v noč.

Ker so prav vsi zelo zasedeni, je bilo potrebnega kar nekaj dogovarjanja, da so se končno dobili na skupinskem fotografiranju, a vendarle jim je uspelo in nastale so te prav simpatične gasilske fotografije ...

Še sreča, da ni takrat kje zagorelo! Pa še ena zanimivost iz zakulisja – Johny DJ, ki je še posebej priljubljen pri oboževalkah, je tudi sicer gasilec. Da vas ne bo presenetilo, če bi vas prišel rešit ...