Zanimivosti

Razkrito? Hillary Clinton povezana z okultno združbo, ki iz ozadja vleče niti

J.P.
26. 3. 2016, 17.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nedavno razkritje elektronskih sporočil Hillary Clinton spletne organizacije WikiLeaks se zdi še posebej šokantno. Mar kandidatka za predsednico Združenih držav Amerike res goji okultna prepričanja?

Reuters
Bodo Hillary Clinton naredili za svojo?

Molohu naj bi darovali otroke.

Če povzamemo pisanje nekaterih teoretikov zarote, naj bi bila Hillary Clinton tako globoko vpletena v tako imenovani »Novi svetovni red«, da se klanja Molohu – bogu, ki je žrl otroke. Taisto božanstvo menda častijo tudi člani »kluba« Bohemian Club, ki se enkrat letno zberejo na posestvu Bohemian Grove v Kaliforniji. Teoretiki zarot so prepričani, da tam opravljajo človeške daritve omenjenemu božanstvu, za sam klub pa pravijo, da je igrišče najbogatejših in najvplivnejših mož tega planeta, ki da že od 19. stoletja Molohu darujejo ožgano človeško meso.

Sumljivo elektronsko sporočilo

Kaj ima to s Hillary Clinton? Sodeč po elektronskem sporočilu, ki ga je prejela 29. avgusta leta 2008, nekaj že. Le kdo bi Moloha kar tako navrgel v pogovoru? Večina ljudi sploh ne ve, kdo je. Tako pa ji je nek nekdo iz ameriške vlade v elektronskem sporočilu zapisal: »S prekrižanimi prsti, z zajčjo tačko iz škatle na podstrešju bom na dvorišču Molohu žrtvoval kokoš …«

Glede na to, kakšen vpliv naj bi omenjeni klub imel pri izbiri predsednika Združenih držav Amerike, je mogoče razumeti, da je vase posrkal tudi Clintonovo. Resda gre izključno za moško zadevščino, a menda znajo biti prilagodljivi, če se jim to lahko obrestuje. Bodo Hillary naredili za svojo? To naj bi bilo jasno iz tiska, pravijo teoretiki zarote. Če se bodo mediji obrnili proti njenim nasprotnikom, potem naj bi to bilo na ukaz okultne elite.